Haberler

Aziz Yıldırım: İkinci Yarı Burası Yangın Yerine Döner

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı, Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, hakemleri eleştirdi ve "Şimdi puanlar yakın gidiyor ama ikinci devre burası yangın yerine döner" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, 2-2 sona eren Gaziantep spor maçı sonrası yaptığı açıklamada, hakemleri eleştirdi ve "Şimdi puanlar yakın gidiyor ama ikinci devre burası yangın yerine döner" dedi. Basketboldaki "Kizer" krizine de değinen Yıldırım, Galatasaray'ın sahtekarlık yaptığını ifade etti.

"BURASI YANGIN YERİNE DÖNER"

Aziz Yıldırım'ın hedefinde, başta maçın hakemi Serkan Tokat olmak üzere, Süper Lig hakemleri vardı. Hasan Ali'nin, 30. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışı kalmasını eleştiren Yıldırım, şunları kaydetti: "Saha da kötü, hakem de kötü. Sezon başından beri hakemler kötü. Bütün takımlar şikayetçi. Bugün Hasan Ali'nin atıldığı pozisyon kırmızı kart değil. Orada tehlikeli bir hareket varsa ki dokunmuyor. Bu bana göre kırmızı kart değil, hakem hatalı. Bayburt'la yaptığımız kupa maçında da oyuncularımızı çok tekmelediler, bu hakem hiçbir şey yapmadı. Bugün de aynı şeyler oldu. 50 numara Nani'yi yıldırmak için devamlı tekmeledi. Türkiye'de standartlar aynı uygulanmıyor. Bu devre puanlar yakın gidiyor ama ikinci devre burası yangın yerine döner. Hiçbir takımın hakkı yenmez, yalnız bizim değil. Adaletli yönetim istiyoruz. Federasyon bize ceza vermeye kalkmasın. Cezalarla bir yere varılamaz. Bunları iyi eğitsinler, iyi olanları seçsinler. Burası para alıp yatma yeri değil. Hepsini profesyonel yapacağız diye bazıları kafalarına göre maçları yönetmesinler. Bunların Türk sporuna katkısı yok. Bunlar hepimizi üzüyor. Üzüntülerin sonunda hepimiz daha değişik konuşmalar yapmaya başlarız ki bu işin tadı da kaçar."

"GALATASARAY SAHTEKARLIK YAPTI"

Yıldırım'ın gündeminde Kadınlar Basketbol Ligi'nde Galatasaray'ın hükmen mağlubiyetiyle sonuçlanan "Kizer" olayı da vardı. Kizer'in Basne Hersek vatandaşlığına geçtiğini ama Bosna Hersek Milli Takımı'nda oynamadığını belirten Yıldırım, "Gitmişler federasyona, alt taraftaki insanlardan rica etmişler, onlar da lisansı vermişler. FIBA da Kizer'in Avrupa lisansıyla oynayamayacağını söylemiş. Harun Erdenay çok efendi davranıyor. Söyleyemiyor, ben söyleyeyim. Aşağıdaki insanları ayarlamışlar, ne karşılığında nasıl ayarlamışlar bilemem. Siz araştırın bulun. O insan tutmuş, ikinci bir lisans vermiş, ABD lisansı vermiş oynaması için. O zaman burada kim sorumlu? Kulüp sorumlu. Ve kim sorumlu? Fedrerasyon'daki o lisansı veren kişi sorumlu" dedi.

"LİSANS VERİLMEYECEĞİNİ BİLMEZ Mİ"

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun söz konusu çalışanı işten çıkardığını ama asıl yapması gerekenin dava açmak olduğunu da savunan Fenerbahçe Başkanı, "İşten atmayacak, mahkemeye verecek. Gelecek mahkemede neden lisans verdiğini anlatacak. Ne karşığında veya neden verdi? Federasyonda 17 sene çalıştığını söylüyorlar. 17 sene çalışan biri o lisansın verilmeyeceğini bilmez mi?" diye konuştu.

"O LAFA İYİ BAKMAK LAZIM"

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'nun "Özhan (Canaydın) Bey, Duygun (Yarsuvat) Bey orada olsaydı bunlar olmazdı" sözlerini anımsatan Yıldırım, "O lafa iyi bakmak lazım, ne demek istedi?" dedi.

Galatasaray'ı sahtekarlık yapmakla suçlayan Fenerbahçe Başkanı, "Siz gidip zorla sahtekarlık yapıyorsunuz. Bunu da Federasyon'a yüklüyorsunuz. Ondan sonra diyorsunuz ki 'Ben spor yapıyorum'. Olmaz, yanlış!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Gaziantepspor Aziz Yıldırım Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (22)

geleneksel FB ağlama günleri:

diyor ki ıngaaaa ınagaaaa şampiyonluğu fb ye vrmezseniz ıngaaaa şike yaparız ıngaaaaaaaaa

17
2
yanıtYanıtla
ben yaparım sonra temizlerler:

Ulan son dakikada antep in 3 puanı RESMEN ÇALINDI. Bu adam niye konuşuyor? Antep başkanı nerede? Bu kadar çirkeflik ve yüzsüzlük olur mu?

15
1
yanıtYanıtla
şikeciler döndü:

Ne kadar çirkef bir takım. Hakemin vermediği penaltı topal a çıkarmadığı kırmızı kart için suçlarını örtbas ediyorlar. HAsan Ali nin ki kırmızı değilmiş. Hadi leyn. Kargalar bile güler buna. Reziller trilyonlarca para harcayıp bi halt edemiyorlar sonra herkese çamur atıyorlar.

15
0
yanıtYanıtla
BAYBURTLU BAYRAM:

İNŞALLAH YAKINDA KAN KUSAR.

11
2
yanıtYanıtla
KASIMPAŞALİ KADRİ KARA:

O ŞİKELİ ŞAMPIYONLUKLAR BİTTİ ARTIK. ŞİKEBAHÇE BUNDAN SONRA RÜYASINDA GÖRÜR ŞAMPIYONLUĞU. FEBERİ KURTARNAK İÇİN BİR GECEDE ŞİKE KANUNLARINI DEĞİŞTİRDİLER , FENERİ KURTARMAK İÇİN YENİDEN YARGILAMA UYDURDULAR. FENERİ KURTARMAK İÇİN TFF Yİ DEĞİŞTİRDİLER , TÜM DELİLLERİ FENER ADINA MAHKEME YOK ETTİ AKLINCA , HALBUKI TÜM TAPELER UEFADA VAR. FENER TÜRKİYEDE OLDUĞU MÜDDETCE TÜRKİYEDE TEMİZ FUTBOL OLMAZ. . . !

yanıt0
yanıt0
zaten aklıyorlar):

a yıldırım diyor ki hakemler vermezse şike ile maç alırız

13
0
yanıtYanıtla
hükmen maç fb ye verilsin alıştılar:

Ula GS maçında ofsayttan gol atınca neredeydiniz çirkefker. Üstelik hakme antepin 3 puanını çaldı. .

9
2
yanıtYanıtla
ferit:

yakinda agliyan azize pilli bebekleri üretilir bu gidisle. . :) beter olun

11
0
yanıtYanıtla
tarafsızMobil-ANDROID:

ortamı germekten başka ne işe yarar trabzon spor başkanına kızan medyacılar azize alenen hakemleri tehdit ediyor yorumcularda dahil gıkları cıkmıyor sporda savaş yeri olmaz

10
1
yanıtYanıtla
ANTEP HAMAMCISI:

SEN AĞLA AZİZE SEN AĞLAAAAAA (((((((((

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title