Haberler

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği, (AY-SİAD) kuruluşundan 6 ay sonra ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği, (AY-SİAD) kuruluşundan 6 ay sonra ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.

Dernek binasında gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut başkan Özen Gündüz başkanlığındaki tek listeyle seçime gidildi. Genel kurula katılan 24 üyenin tamamının oyunu alan Gündüz, yeniden başkan seçildi.

Özen Gündüz, tüm dernek üyelerine teşekkür ederek, "Aydın ekonomisi içinde parmakla gösterilen, gıpta edilen işlere imza atan ve her biri bu şehir için bir değer olan sizleri gururlandırmak için çalışmalara hız vereceğiz. Yeni yönetim kurulu olarak, şehrimize, kurumlarımıza, ticari hayata, sosyal hayata ve milli konulara bakışımız değişmeyecek, her yönüyle katkımızı ilerletmeye ve üzerine koymaya çalışacağız" dedi.

Aydın Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu asil üyeliklere Özen Gündüz, Cemil Toral, İlyas Evin, Hasan Alperen Işılak, Hüseyin Erbilge, Ali Sert ve Faruk Özkan seçildi.

-"Mahalle yolları bir an önce yapılsın" talebi

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ümit Özdemir, Koçarlı ilçesine bağlı Kızılcabölük, Bağarcık, Akmescit, Kullar, Gaffarlar, Yağcıdere, Dereköy, Mersinbelen mahallelerinin yollarının bir an önce yapılmasını istedi.

Vatandaşların yaz aylarında büyük zorluklar yaşadığını ifade eden Özdemir, "Yollarda asfalt namına bir şey kalmamış. Önümüzdeki kış aylarında bu yollar çamur deryası olacak ve vatandaşlar ve okula gidecek öğrenciler büyük zorluk yaşayacak" dedi.

Özdemir, asfaltlama çalışmasının yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisine önerge verdiğini ifade etti.

- Nazilli'de muhtarların bilgisayarları yenilendi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, muhtarların vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmesi ve daha verimli çalışabilmeleri amacıyla ilçedeki 22 mahalle muhtarının bilgisayarlarını yeniledi.

Başkan Alıcık, rutin olarak gerçekleştirdiği muhtar ziyaretleri çerçevesinde, İstiklal Mahallesi Muhtarı Mehmet Meke ve Altıntaş Mahallesi Muhtarı Şükrü Ustaoğlu ile bir araya geldi.

Yeni bilgisayarlar ile daha verimli ve hızlı çalışma imkanı bulduklarını söyleyen mahalle muhtarları, eski bilgisayarların zaman zaman çalışmalarında bazı aksaklıklara yol açtığını bu nedenle de vatandaşa verilen hizmetin aksadığını belirttiler.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Belediye olarak halka daha sağlıklı hizmet götürebilmek için her fırsatta muhtarlarımızı ziyaret ederek, yapılacak hizmetler konusunda istişare yapıyoruz. İstişarelerimizin ardından muhtarlarımızdan aldığımız bilgilerle mahallelerimize hizmet götürüyoruz" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ümit Özdemir Haluk Alıcık Nazilli Aydın Yerel Haberler

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

FETÖ'cü Enes Kanter hakkında cinsel taciz suçundan soruşturma

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title