Haberler

Aydın'daki Kaçak Kazı Operasyonu Şüphelileri Serbest Kaldı

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde SİT alanında iş makineleriyle kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında rütbeli askerlerin de bulunduğu 15 kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbet bırakıldı.

AYDIN'ın Germencik İlçesi'nde SİT alanında iş makineleriyle kaçak kazı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında rütbeli askerlerin de bulunduğu 15 kişi, mahkemece adli kontrol şartıyla serbet bırakıldı.

Bir ihbarı değerlendiren Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Mursallı Mahallesi yakınlarındaki SİT alanında tarihi eser için kaçak kazı yapıldığını belirleyip, geçen 5 Aralık sabahı operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri, operasyonda kaçak kazıda kullanılan iş makinesi, çok sayıda araç gereç ile 48 YV 239 plakalı çekici ve 48 LG 732 plakalı kamyona el koydu. Operasyonda, A.Ç., C.T., B.A., A.Ş., M.L.U., M.T., S.S., H.B., V.Ö., A.D. ve M.Y.T. ile emekli bir binbaşı, halen görevde olan iki astsubay ve bir uzman çavuş gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 15 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyon sırasında kaçan Yarbay Y.G.'nin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Germencik Mursallı Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title