Haberler

Aydın'da İkinci Grup Gıda Kontrol Görevlisi Eğitimleri Başladı

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde ’İkinci Grup Gıda Kontrol Görevlisi’ eğitimleri başladı.

Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde 'İkinci Grup Gıda Kontrol Görevlisi' eğitimleri başladı.

Sağlıklı, güvenilir gıda arzının sağlamak ve halk sağlığının korunması için eğitimlerin devam ettiğini belirten Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Salih Köksal,"Sağlıklı ve güvenilir gıda arzının sağlanarak, halk sağlığının korunması için daha etkin olarak işletme ve satış yerleri kontrollerinin yürütülmesi amacıyla kurumsal kapasitemizin artırılmasına yönelik çalışmalardan olan "Kontrol Görevlisi" Eğitim çalışmaları İl Müdürlüğümüzce belirli aralıklarla yürütülmektedir. Bu kapsamda ilki 1-5 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilen 40 kişilik birinci grup eğitimlerinin ardından, 38 kişilik 2. Grup eğitimleri 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Salih Köksal Aydın Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title