Haberler

Aydilge, sağlıkçılara armağan ettiği şarkıdan bahsederken gözyaşlarına boğuldu

Güncelleme:

Yeni şarkısı "Yalnız Değilsin"i salgın sürecinde ön safhada mücadele eden sağlık çalışanlarına ithaf eden Aydilge, katıldığı canlı yayında şarkısı hakkında konuşurken gözyaşlarına boğuldu.

Geçtiğimiz günlerde deneyimli televizyoncu Cansu Canan'ın Instagramda yaptığı canlı yayına konuk olan sanatçı Aydilge, sağlık çalışanlarına ithaf ettiği şarkısı "Yalnız Değilsin"den bahsederken duygusal anlar yaşadı.

"MÜZİSYENLERE UKALALIK VE TEPEDEN BAKMA HALİ GELİYOR"

Bir doktor kızı olarak, sağlık çalışanlarının özellikle koronavirüs salgını döneminde yaptıkları fedakarlıklardan bahsederken ağlamaya başlayan duygusal sanatçı, popüler kültür dünyasına dair bir öz eleştiride de bulunarak şunları söyledi: ''Biz müzisyenlere ve popüler kültüre ait insanlara, bazen garip bir ukalalık ve tepeden bakma hali geliyor ve sanki dünyayı kurtarıyormuşuz gibi bir havaya girebiliyoruz. Tabi sanat çok önemli ama bir insanın hayatını kurtarmak söz konusu olduğu zaman, bir dakika, bir durun demek geliyor içimden. Özünde her meslek çok değerli ama canını dişine takan sağlıkçıları görünce, bizlerdeki bu gereksiz böbürlenme halleri bana çok egosal geliyor. Yalnız Değilsin şarkım tabi ki onlara hediyem olsun. Kalbimin en güzel yerinden yapmaya çalıştığım bir şarkı bu. Yalnız değiller çünkü...''

Adilge daha sonra kendisi gibi müzisyen olan eşi Utku Barış Andaç ile Yalnız Değilsin şarkısını seslendirdi.

Aydilge, sağlıkçılara armağan ettiği şarkıdan bahsederken gözyaşlarına boğuldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cansu Canan Özgen Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

Brab:

Yediği iğneleri acısını unutmadı.

3
1
yanıtYanıtla
Eogrto:

Hastaneye ödediği faturalar aklına gelmiş, içlenmiş.

2
1
yanıtYanıtla
GOSJHİ:

AMAN BU FIRSATIDA KACIRMAYINIZ HERSEYINIZ PALAVRA

2
1
yanıtYanıtla
ceto:

yapmacik yapmacik hareketler suna bak kocaman kadin ya . . . . gundeme gelicem diye . . .

1
0
yanıtYanıtla
ne zaman sosyal oldu bunlar:

cinsel çekicilik şarkıları yaparlardı hep ; kesinlikle yalan dolan

0
0
yanıtYanıtla
YAĞMUR ZÜMRÜT:

Haklısınız

0
0
yanıtYanıtla
Sorgucu:

Ne yaparsa yapsın ünlüler arasına giremeyen tek insan. Aşk dizilerinin foncusu o kadar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title