Haberler

AYAMDER, AKP'lileri Konuk Etti

Güncelleme:

1 Kasım seçimleri öncesi, siyasi partileri ağırlama geleneğini sürdüren Adana Yapı Müteahhitleri Derneği, CHP ve MHP heyetlerinden sonra bu kez de AK Parti'yi konuk etti.

AYAMDER yöneticileri, kendilerini ziyaret eden Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ve Milletvekili Adayı Ahmet Zenbilci ile sohbet edip, görüş alışverişinde bulundu.

AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte karşıladığı AKP'li heyetine, müteahhitlerin sorunları ve talepleri hakkındaki görüşlerini iletti.

Daha önce CHP ve MHP heyetlerine olduğu gibi AK Parti yöneticilerine de "Tüm siyasi partilere ve tüm adaylara eşit mesafede oldukları"vurgusunu tekrarlayan,"Adana'nın gelişmesinde her ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını"ifade eden AYAMDER Başkanı Mustafa Fidan Vursavuş," 1 Kasım'da yapılacak seçimden hangi parti çıkarsa çıksın biz Adana için çalışan milletvekilleri istiyoruz. Adana'nın sorunlarının, birlikte hareket edilerek çözüleceği inancındayız. Sektörümüzün daha iyi yerlere gelebilmesi adına da bu birlikte hareket etme anlayışının sürmesi gerektiğine inanıyoruz." dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Milletvekili Fatma Güldemet Sarı ve Milletvekili Adayı Ahmet Zenbilci ise AYAMDER'den istikrara destek vermeleri, bu yüzden de AK Parti'yi tercih etmeleri talebinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Güldemet Sarı Ahmet Zenbilci Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title