Haberler

Zehirli denizanasının soktuğu 17 yaşındaki genç yaşam mücadelesini kaybetti

Güncelleme:

Avustralya'da zehirli 'kutu denizanası' tarafından sokulan 17 yaşındaki genç, hayatını kaybetti. Gencin trajik ölümü, 2006'den beri ülkede denizanalarının yol açtığı ilk ölüm olarak kayda geçti.

Ülkenin Queensland eyaletindeki Cape York Yarımadası'nda yer alan Bamaga kasabasında yüzen 17 yaşındaki bir gencin kutu denizanasıyla temas ettiği bildirildi. Denizanasının sokması sonucu zehirlenen genç, 1 hafta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

FELCE VE KALP DURMASINA NEDEN OLUYOR

Yerel basında çıkan haberlere göre, gencin ölümü 2006'dan beri Avustralya'daki denizanalarının yol açtığı ilk ölüm olduğu belirtildi. Zehir keseleriyle kaplı uzun dikenli dokunaçlara sahip olan kutu denizanasının zehrinin; felce, kalp durmasına ve ölüme neden olabilecek güçte olduğu biliniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Queensland Avustralya Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

dilek:

Yüce tanrıdan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun inşallah. Ailesine de sabırlar diliyorum.

2
3
yanıtYanıtla
Evet:

Topragi bol olsun denir nerde yasion sen

yanıt1
yanıt6
yaşar:

Allah diyemiyormusun

yanıt6
yanıt11
Vatandaş:

Ne tanrısı kardeşim, Allah''ın tanrı diye bir ismi yok. Bırakın şu avrupa özentisini, filmlerde ve dizilerde izleyip acayip acayip konuşmayın, Rahmeti büyük olan Allah, Rahim, Rahman, Melik, Kuddüs v. b dir.

yanıt10
yanıt11
ela acar:

cennete müslüman olanlar girecek dilek hanım haberiniz yok sanırım

yanıt10
yanıt10
joker:

hristiyanlar kendilerini bu şekilde belli ediyor, taktik yani

yanıt3
yanıt9
hasanbeyhoca:

Tanrı ile İnşaallah biraz tezat oluşturmuş hehehe

yanıt3
yanıt9
Cahil:

''''Tanrı seni korusun bize Allah yeter'''' Böyle şeyleri küçümseyecek kadar basit ve boş bir nesil yetişiyor. Yetiştiremeyenlere yazıklar olsun.

yanıt8
yanıt5
PALANDÖKEN:

NE KADAR BOŞ BELEŞ KONUŞUYORSUNUZ ALLAH (ARAPÇA) RAB (İBRANİCE) TANRI (TÜRKÇE) TEMENNİLER AYNI FAKAT İZAH FARKLI. . . BIRAKIN BU ARAP SEVDASINI TÜRK OLUN TÜRK BİZ ARAP DEĞİLİZ TÜRK''ÜZ TÜRK. . . TANRI TÜRK''Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN İNŞAALLAH. . .

yanıt11
yanıt7
dogru:

tek bir yaratıcı vardır. isteyen Tanrı der İsteyen Allah der, isteyen kendi dilinde der. Sonuç olarak herkesin kastettiği tek olan yaratıcıdır. . . Yalnız bunu cahil gubara kısmı anlamaz. Bence dini siz zorlaştırıyorsunuz. . . Namazda okuduğu sürenin anlamını bilerek kaç kişi okuyor acaba?? belki 10 da 1 :))

yanıt8
yanıt5
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title