Haberler
BBC

12 yaşındaki çocuk annesinin yardımıyla kumarhaneye girdi, 17 dakika boyunca kumar oynadı

Güncelleme:

Avustralya'da, bir annenin, çıkış kapısından reşit olmayan kızını gizlice kumarhaneye soktuğu ve çocuğun, ebeveynlerinin yanında 17 dakika kumar oynadığı ortaya çıktı. Çocuğun, 21 farklı makineye para attığı da görüldü.

Avustralya'nın Sydney kentinde, bir annenin, çıkış kapısından 12 yaşındaki kızını gizlice kumarhaneye soktuğu ve çocuğun, ebeveynlerinin yanında 17 dakika süreyle kumar oynadığı görüldü. New South Wales eyaleti yetkilileri kumarhaneye para cezası kesildiğini açıkladı, ancak aileye bir işlem yapılıp yapılmadığı konusunda bilgi vermedi.

Kumarhanenin kamera kayıtlarında annenin korumaları atlatmak için çıkış kapısını açık tuttuğu, çocuğun daha sonra içeride kumar oynayan babasının yanında 21 kez farklı makinelere para attığı görülüyor.

KİMLİK SORULMADAN İÇERİ GİRDİ

Yetkililer, yine aynı kumarhanede 16 yaşındaki bir kız çocuğunun VIP girişinden orta yaşlı bir erkekle kimlik sorulmadan içeri girip votka içtiğini ve gece kulübüne girerken yakalandığını söyledi. Ülkenin en büyük kumarhanelerinden biri olduğu belirtilen The Star Sydney'de yaşanan bir başka olayda da 17 yaşındaki bir çocuğun öğrenci ehliyetiyle içeri girdiği ve 3,5 saat içinde 42 el rulet, 22 el de poker oynadığı ve alkol tükettiği belirlendi. Kumarhaneye bu üç olay için toplam 90 bin Avustralya doları (yaklaşık 64.500 ABD doları) ceza kesildiği açıklandı.

BBC

Avustralya Star Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title