Haberler

AVON'dan 130. Yıldönümüne Özel Film!

Güncelleme:

Dünya çapında tam 130 yıldır "Güzelliğe Değer Katan" AVON, kadınların yanında yer alan duruşunu yıldönümüne özel bir filmle kutluyor.

Kadınların hayatın her alanında daha güçlü olması için çalışan AVON 130 yıldır kadınların yanında ve onlarla birlikte oluşunu özel bir filmle kutluyor. Kadınları güzelleştirirken sunduğu ekonomik özgürlük olanaklarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de farkındalık oluşturan AVON, internet mecralarında yayınlanacak yeni filminde, marka elçileri olan sunucu Burcu Esmersoy, oyuncu Serkan Çayoğlu ve Meme Kanseri ile Mücadele elçisi olan Ralli Pilotu Simin Bıçakçıoğlu gibi markanın değerlerini yansıtan güçlü isimlerin mesajlarıyla kadınlara sesleniyor.

Dünya çapında 6 milyon Temsilcisi aracılığıyla kadınları güzelleştirirken güçlendiren AVON bu sene 130. yılını kutluyor. "Güzelliğer Değer Katar" söylemiyle ve gerek yüksek kaliteli ürünleri, gerek kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projeleri ile her kadının hayatta daha sağlam, güçlü bir duruşa sahip olması ve kendini daima güzel hissetmesi için çalışan AVON, yeni filminde yine kadınlara dokunuyor. Sunucu Burcu Esmersoy, oyuncu Serkan Çayoğlu, Ralli Pilotu ve Meme Kanseri ile Mücadele İyilik Elçisi Simin Bıçakcıoğlu, Avon Temsilcisi ve 2015 yılı Avon Kadını Ezel Un, , Avon Satış Lideri Çiğdem Çimen ve Avon Türkiye İletişim ve Etkinlik Grup Müdürü Hande Orhan'ın yer aldığı filmde; her bir isim ayrı ayrı 130 yıllık AVON değerlerini ve bu değerlere paralel yürüttüğü çalışmalarını yansıtıyor.

Kadınları sadece güzelleştirmekle kalmayıp, onların yaşam kalitelerini de yükseltmeye destek olan AVON, Türkiye'de de meme kanseri ve aile içi şiddetle mücadele konularında yaptığı çalışmalar ve kurduğu işbirlikleri ile kadınların yanında yer alıyor.130. yıla özel çekilen filmde de bu çalışmalarını, her biri kendi alanında değerli ve güçlü isimlerle yansıtan AVON, kadınlara asıl güzelliğin kendi içlerindeki güçten geldiğini ve yalnız olmadıklarını hatırlatıyor. Film, bu mesajları, hayatın farklı alanlarından gelip yolları AVON'da kesişen başarılı isimlerin aktarmasıyla da dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Serkan Çayoğlu Burcu Esmersoy Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title