Haberler

Avlu 42. Yeni Bölüm Fragmanı: Avlu'da Kıyamet Kopuyor!

Güncelleme:

Avlu 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV'de perşembe günleri ekrana gelen Avlu 42. bölüm fragmanında Zerrin'in patlamadan önce arabadan atladığı anlaşılıyor. Azra, cezaevi yönetimini ele geçirdiklerini ve Zerrin'in cezasını çekene kadar mücadele edeceğini söylüyor. İşte Avlu 42. yeni bölüm fragmanı...

Avlu 42. yeni bölüm fragmanı Star TV tarafından yayınlandı. Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu yeni bölümde kıyamet kopuyor. Perşembe akşamı ekrana gelen dizinin son bölümünde arabası şarapnole uçan ve infilak eden Zerrin'in sağ çıktığı gözüküyor. Zerrin, bunun intikamını herkesten alacağını ve sonrasında kendisini öldüreceğini söylüyor.

Avlu 42. Yeni Bölüm Fragmanı: Avlu'da Kıyamet Kopuyor!Avlu 42. yeni bölüm fragmanı

Avlu 42. yeni bölüm fragmanında Deniz'in Oğuz'la firar ettiği ve Azra ile vedalaştığı sahne dikkat çekiyor. Diğer yandan cezaevini ele geçiren Azra, Zerrin'in cezasını çekene kadar mücadele edeceklerini haykırıyor. Heyecanlı dolu Avlu 42. yeni bölümü 16 Mayıs Perşembe günü Star TV'de.

Avlu 42. Yeni Bölüm Fragmanı: Avlu'da Kıyamet Kopuyor!Avlu 42. yeni bölüm fragmanı

AVLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Avlu son bölümde Deniz, Melis ile görüşmek istediğini söyler. Melis'in yanına giderken gardiyanı ekarte eder ve yönünü Zerrin'e doğru çevirir. Aniden odasına giren Deniz, elindeki bıçak ile Zerrin'in üzerine atılır. Tam bıçağı saplamak üzere iken Melis engel olur. Deniz ise öcünü alamanın çaresizliği içindedir. Fakat Melis'in getirdiği "Necdet yakalandı" haberi ile biraz olsun sevinir.

Avlu 41. bölüm finalinde ise Zerrin'in sonu geliyor. Kudret, dışarıdaki adamı Şeref yardımıyla Zerrin'in peşine iki adam takar. Motorsikletli bu şahıslar, Zerrin'i öldürmek için amansız bir takibe girerler. Zerrin ise can havliyle girdiği yolda arabasını şarapnole yuvarlar. Sonrasında ise izleyicileri şok eden patlama gerçekleşir. Zerrin'in arabadan sağ çıkması imkansızdır.

Avlu 42. yeni bölüm ön izleme sahnesinde Azra'nın koğuşta bulduğu tünel ise oradakileri heyecanlandırır. Azra hemen tünele dalar ve yolun sonunu kontrol etmeye gelir. Tünelde toprak kayması sesi ve Azra'nın ses vermemesi izleyenleri merak içinde bırakır. Avlu yeni bölümünde neler olacak heyecanla bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title