Haberler

Avea Escape To Music Konserleriyle Unkle.Lıve'ı İstanbul’da Ağırladı!

Güncelleme:

İstanbul En Sevdiği Şehirlerden Olan James Lavelle, Türkiye Hatırası Olarak Nargile Aldı!

Avea Escape To Music Konserleriyle İstanbul'a Gelen UNKLE.LIVE 2000 Kişiye Konser Verdi!

Bu yıl ilk kez düzenlenen Avea Escape To Music Konserleri Arid'den sonra, 26 Mart Cumartesi gecesi Refresh The Venue'de UNKLE'ı ağırladı. Büyük ses getiren konserde tam 2000 kişi grubu büyük bir coşkuyla izledi.

Daha önce de ülkemize gelen İstanbul hayranı, grubun kurucusu James Lavelle konser öncesi Türkiye hatırası olarak aldığı nargilesiyle poz vererek:" İstanbul çok etkileyici bir şehir, buradaki insanlar eğlenmeyi çok iyi biliyorlar, bu gece hep beraber çok eğleneceğimize inanıyorum" dedi.

James Lavelle'i yalancı çıkarmayan İstanbullular, tüm parçalarda tempo tuttu ve sahnede gerçekleştirilen led ışıklarla desteklenmiş eşsiz bir görsel şov ve videolardan oluşan bir performansla eğlencenin doruklarına çıktı.

AVEA ESCAPE TO MUSİC İLE UNKLE.LIVE İSTANBUL'DAYDI!

Kurulduğugünden bu yana müziğe verdiği destek ve gerçekleştirdiğikonser serileriyle Türkiye'nin ve dünyanın en seçkin sanatçılarını müzikseverlerle buluşturan Avea, bu yıl ilk kez düzenlediği Escape to Music konserleri kapsamında Avrupa'nın en sevilen pop rock müzik gruplarından Arid'in muhteşem performansının ardından, ikinci konserde, yenilikçi müzikal karakteri ve eşsiz tarzıyla elektronik müziğin tartışmasız en başarılı ortaklıklarından UNKLE'ı, önemli isimlerle donanmış kadrosuyla İstanbullularla buluşturdu.

Sanatçı bir ailede doğan ve çocuk yaşta çello ile başladığı müzik kariyerine Oxford'un underground partilerinde dj'lik yaparak devam eden James Lavelle'in okul yıllarındaki projesi UNKLE, yıllar geçtikçe genişleyen ve kemikleşen kadrosuyla 2010 yılı içerisinde UNKLE.LIVE olarak birçok festivalde önemli isimlerin üzerinde headliner olarak sahne aldı ve müziklerindeki elektronik altyapıyı güçlü grup performanslarıyla, şarkılardaki atmosferi sahne şovlarıyla güçlendiren grup izleyicilerden her zaman olduğu gibi tam puan aldı.

Tüm dünyadan gelen yoğun istek üzerine UNKLE.LIVE performansları bu yıl da devam eden, James Lavelle,
Pablo Clements ,James Griffith,
Joel Cadbury, Michael Lowry, Gavin Clark'dan oluşan grup, 2011 turnesi kapsamında ilk kez İstanbul'da da sahne aldı.

26 Mart Cumartesi akşamı saat: 20.00'de Refresh The Venue'ye gelecek olanlar, sahne alacak UNKLE'ın eşsiz müziğini en canlı haliyle dinlemefırsatını yakaladı.

AVEA Escape To Music Konserleri

25 Şubat 2011 ARID - Ghetto

26 Mart 2011 UNKLE - Refresh The Venue

30 Nisan 2011 Echo & The Bunnymen- Ghetto

20 Mayıs 2011 The Charlatans - Ghetto

Biletix'ten satışa sunulan konserler hakkında ayrıntılı bilgiyi http://www.aveakonserleri.com adresinden bulabilirsiniz. Tüm Avea'lılara biletler %20 indirimli.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title