Haberler

Atletico Madrid Taraftarları, Arda Turan'ı Islıkladı

Güncelleme:

Barcelona'da forma giyen milli futbolcumuz Arda Turan, eski takımı Atletico Madrid'le deplasmanda oynadıkları maçta taraftarların tepkisine maruz kaldı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Barcelona'nın Atletico Madrid'e konuk olduğu maçta Arda Turan, eski takımına karşı ikinci yarıda oyuna dahil oldu. 64. dakikada Ivan Rakitic'in yerine oyuna dahil olan Arda'ya, Vicente Calderon tribünlerinden tepki sesleri yükseldi.

ISLIKLANDI

Milli yıldız topu ayağına aldığı anlarda da tribün tepkilerine maruz kaldı. Arda, sezon başında Atletico Madrid'den ayrılarak Barcelona'nın yolunu tutmuştu.

ATLETICO MADRİD TUR ATLADI

Öte yandan Madrid ekibi, 2-1'lik mağlubiyetin rövanşında Barcelona'yı 2-0 yendi ve Şampiyonlar Ligi'nde yarı finale yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atletico Madrid Arda Turan Barcelona Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (14)

pambe panter:

Arda aslan gibi topçu sezon sonunda dünya devleri ardanın peşinde koşacak dün oyuna girdi hemen oyun canlandı ben enrigue nin yerinde olsam rakitici oyundan çıkarmazdım neywarı alırdım yerine ardayı sokardım size yemin ediyorun 10 tane neywar bir arda etmez neywarın işi gücü çalım atmak ve rakibe topları kaptırmak ve rakip savunmayı boş görünce atağa kalkıyor ve çok rahat gol buluyor arda belki hızlı deil ama kolay top kaptırmıyor ve akıllı paslar vererek işi bitiriyor

11
2
yanıtYanıtla
nesren jake:

türk hava yolları ve lassa nın sayesinde barça ya giden arda şunu açıklasınlar transfer parasını barçamı ödedi yoksa bunu iç pazarda iyibir reklam malzemesi haline dönüştüren 2 firmamı ödedi ardanın 40 milyon euro etmeyeceğini ben bilyosam barçanın kurtları o parayı ardaya vermez anlata bildimmi bilmem

12
0
yanıtYanıtla
KenansekmenMobil-IOS:

Beter olsun

7
5
yanıtYanıtla
Ibillerli:

Arda, Barça sana bir Gömlek fazla.

6
0
yanıtYanıtla
saim:

arda sorumluluk almaktan çekiniyor, önümde yıldız var hemen topu onlara pas atayım hesabı yapıyor bu seni bitirir

4
0
yanıtYanıtla
Sinan GÜLTEKİNMobil-IOS:

Haber diye ortaya koyulan şey Arda'ya yapılan bir yok etme çabasıdır. Zor günlerinde yanında olmak bu başarının devamını saplamasına yardımcı olmak yerine her gün Arda ile ilgili olumsuz bir haber biz işte tamda buyuz... Bu haberi bu şekilde yapanları da kınıyorum.

3
1
yanıtYanıtla
CONTA:

SANA DEMEDIK MI BARSA BU ISITLI ARDA KAZMASINDAN HAYIR GELMEZ, BAK GRIZMANA ADAM TAM GOLCU

3
1
yanıtYanıtla
ard arda:

adamı abarta abarta ntvspor ve diğer medyalar adam da dedi ben neymişim sıradan topçu işte arda buraları rüyasında göremezdi sağolsun medya topa vuramayanı yıldız yaparlar asıl yıldızlarıda parlamadan söndürürler akşam topu alıp 1 metre süremedi ya

3
0
yanıtYanıtla
KARADENİZLİ:

Gül gibi takımı bıraktın prestij uğruna ama Barça''da tutunamayacaksın sana göre değil orası Madrid''e geri dön.

2
0
yanıtYanıtla
ŞAH:

uğursuz arda. . barçayı ne hale getirdi oynamaya başlayınca

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title