Haberler

Athena Gökhan Ayrımcılara Twitter Üzerinden Çağrı Yaptı

Güncelleme:

Son günlerde attığı tweet'lerle sosyal medyada gündem yaratan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, şimdi de ayrımcılara seslendi.

Son günlerde attığı tweet'lerle sosyal medyada gündem yaratan Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, şimdi de ayrımcılara seslendi.

Athena Gökhan, ayrımcılara yönelik attığı mesajda şöyle dedi:

"Bu cennet vatanımızda çok sevdiğim Müslüman, Hristiyan, Yahudi, ateist, Kürt, Ermeni, Rum, Çerkes, Arnavut, Boşnak dostlarım var benim. Allah'ın yarattığı gibi gelmişler dünyaya. Bir tek insanla buluşamayız o da insan ayıranla. O ayıran kişi sen beni okuma dinleme seyretme."

Athena Gökhan Ayrımcılara Twitter Üzerinden Çağrı Yaptı

DAHA ÖNCE ATTIĞI TWEET İLE BİNLERCE BEĞENİ ALMIŞTI

Gökhan'ın attığı mesaj kısa sürede binlerce beğeni aldı. Athena Gökhan'ın daha önce attığı "Bir kar yağar ince ince marşı" iletisi de 24 Haziran'da gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'nde Muharrem İnce'yi destekleyeceği yönünde yorumlanmıştı.

Athena Gökhan Ayrımcılara Twitter Üzerinden Çağrı Yaptı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Gökhan Özoğuz Sosyal Medya Athena Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (71)

Mehmet çınar:

Gökhan kardeşim ben seni severim... bu fikrim hiç değişmez... ama incenin polis memuruyla bugünkü telefon konuşmasından sonra hala fikrin değişmediyse insanları tanıma konusunda sıkıntın var...

17
19
yanıtYanıtla
GÖLGE:

Yine kumpaslara başladınız . Korkunun ecele faydası yokmuş . Böyle kritik günde İnce size koz verecek ha . Develer güler . Bak FB li arkadaşım sana güzel bir soru sormuş .

yanıt14
yanıt9
spartalı:

zaten dinlenecek biri değilsin. . .

12
12
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

senin konuşmalarına bakıpta yanlış tanımışız seni canın şarkıcılk değilde siyasetse cesaretinde varsa sende katıl ne yaparsanız yapın sonunda hak ve adalet kazanacak bunuda herkes görecek

9
15
yanıtYanıtla
X5:

Mustafa Sandal , Kutsi , Berksan , İsmail YK , Hidayet Türkoğlu , Rıdvan Dilmen , Tanju Çolak vs , vs . Bunlar çıktığın da da , eminim aynı şeyleri yazmamışsındır

yanıt13
yanıt0
Kurtbey:

Zorunamı gitti gardaş derler adama. . . :) İYİ ler geliyor.

yanıt4
yanıt2
aykut:

her gün istifalar artarak geliyo iyi ler akp ye evet doğru dedin :)

yanıt0
yanıt0
Bi kız:

Benim annem başörtülü diye universite kapisindan kovulmus simdi kimmis ayrimcilik yapan halki ayriştiran simdi isteyen istediğini yapiyosa birazda bu imkanlari saglayanlara tesekkur etmek lazim dini ni istedigin gibi yasiyosun hristiyan musluman bir arada yasiyor ayrimcilik yok isteyen bas ortusu takiyo isteyen aciyo. Kürt türk birlikte yaşiyo a

11
11
yanıtYanıtla
???:

ablacığm. . örtünmek Allah ın kuran da yüzlerce emir ve yasağından sadece biri. . yalan söyleme, akrabaya komşuya iyi davran, haset etme, haksızlığa göz yumma, iyiliği ibadeti gösterişsiz yap, hırsızlık yapma, dedikodu yapma, şirk koşma. . . bunlar da Allah ın Kuran da geçen emirleri. Peki ''''''önem anlamında'''''' kapanmak diğerlerine göre kaçıncı sırada. . . neden örtünmek islamın ilk şartıymış gibi bir algı var. . . neden örtünmek nerdeyse kelime-i şehadetin bile önüne geçiyor. . kapandın bizdensin ))algısı

yanıt8
yanıt2
ya çok cahilsin yada niyetin başka:

kusura bakma ???: ne güzel anlatmış, baş örtüsüne hiçbir zaman kimse bir şey demedi, asla. Sadece siyasi simge yapılan simgeyi türbanı tartıştılar. Sizde çok iyi biliyorsunuz ki başörtüsü ile o eski usul anambabam dediğimiz o samimi örtünmeyi sizler karıştırdınız bilerek isteyerek. Bir bakın Allah aşkına ne o türbanı yapmış kafasına dudaklar o makyajlar o daracık kotlar elbiseler çok af buyurun amma çok iğrenç bir zihniyet, Bunuda sizin gibi insanlar yarattılar.

yanıt7
yanıt2
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title