Haberler

Ateşli Sahneleriyle Meşhur Olan Fi Dizisi, 3 Bölüm Sonra Ekranlara Veda Ediyor

Güncelleme:

Yola çıkarken 4 sezon süreceği söylenen Fi dizisinin 3 bölüm sonra ekranlara veda edeceği duyuruldu. Dizinin hayranları büyük bir üzüntü yaşadı.

Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç, Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Büşra Develi'nin başrolünde olduğu, Puhu TV'de yayınlanan 'Fİ' dizisi, Azra Kohen'in kitaplarından uyarlanmıştı. Dizi 3 bölüm sonra veda edecek.

KİTABIN YAZARI 2. SEZONU BEĞENMEMİŞTİ

Azra Kohen geçen Aralık'ta "Birinci sezonda ilk kitabımın ilk bölümüne bağlı kalındı. Sonra bambaşka bir hikaye anlatılmaya başlandı. Ay Yapım ile konuşacağım. Devam etmenin manası yok" demişti.

FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

Dizi hayranlarının merakla beklediği karar alındı. Final tarihi belli oldu. 'Fİ' 3 bölüm sonra bitiyor. Oysa yola çıkarken 4 sezon süreceği söylenmişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Serenay Sarıkaya Berrak Tüzünataç Mehmet Günsür Ozan Güven Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (72)

Adınızı Yazın:

YETER ARTIK ŞU SAÇMA SAPAN AÇIK SAÇIK FİLMLERİ İZLETTİRMEYİN. AİLE FİLİMLERİ İSTİYORUZAİLECE İZLEYEBİLECEĞİMİZ

27
7
yanıtYanıtla
Hıdır:

Adını yazmamşsın.

yanıt1
yanıt4
Ahmed:

Yerinde bir karar. . islama ve şeriata uygun olmayan yapımlar kesinlikle sansür yemeli. . !

9
23
yanıtYanıtla
ARİF:

KINIYORUM RÜTÜKE SESLENİYORUM TÜRKİYE MÜSLÜMAN ÜLKESİDİR SEVİŞME SAHNERİ KALDIRILSIN MİSAFİRİN YANINDA İZLENİRMİ SİZCE BİR NAMUSLU OLARAK

15
11
yanıtYanıtla
CESUR YÜREK:

Bizim yeşilçamda zıvanadan çıktı artık, kıyamet alametlerinden, zinalar, binalar çoğalacak, zaman kötü, imanımızı koruyalım, yeter.

20
3
yanıtYanıtla
ben:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınşu ahlaki değer diye bi taraflarını yırtan insanların sadece 24 saatini nasıl geçirdiğini ne izlediğini ne konuştuğunu o kadar çok merak ediyorum ki. tv de bir alkol bir sigara sahnesi ile bende bunları yapacaksam benim görüşüm hemen değişecekse o zaman ben karaktersiz biriyim demektir. suçu dizilerde değil kendinde ara bırakın şu toplum ahlakını hangi ahlak.

11
10
yanıtYanıtla
Emre:

Zaten nerde edepsiz sahneler var Seranay mıdır selenaymıdır oda orda

19
1
yanıtYanıtla
ottoman:

ıyı olmus sacma sapan dızıler yapıp duruyorsunuz ahlaklı olun bıraz terbıyesızler

12
3
yanıtYanıtla
Mazhar Uluğbey Yurdusever:

Bir sefer bile izlemedim izlemeyi de düşünmedim. Saçma ve kalitesiz olduğu adından ve oyuncularından belli.

13
1
yanıtYanıtla
abdullah:

Benim kümese benden habersiz yabancı bir horoz atmışlar benim horoz takati kesilene kadar o horozlar dövüşmüş hayvan yorgunluktan ölecekdi nerdeyse. vallahi bu insanlar hayvandan daha aşağıda. . .

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title