Haberler

    Aslan'dan 5 Milyon Euro

    Transferde dur durak bilmeyen Galatasaray, Juventus'ta gözden düşen Ganalı yıldız ile yıllık 2.5 milyon milyon euroya el sıkıştı.

    Transferde dur durak bilmeyen Galatasaray, Juventus'ta gözden düşen Ganalı yıldız ile yıllık 2.5 milyon milyon euroya el sıkıştı. Asamoah'ın bonservisi için ise Juventus'a 5 milyon euro önerildi.

    Transferde hız kesmeyen Galatasaray, Kwadwo Asamoah konusunda da önemli mesafe katetti. Juventus'un Cagliari'yi 3-0 mağlup ettiği maçı kulübede tamamlayan deneyimli sol bek ile bonuslar dahil yıllık 2.5 milyon euroya el sıkışan Sarı-Kırmızılılar, bonservisi için de 5 milyon euro teklif etti. İtalyan ekibinin yanıtını beklemeye koyulan Cimbom, mutlu sona ulaşamaması halinde rotayı Arsenal Menajeri Arsene Wenger'in kadroda düşünmediği Kieran Gibbs'e çevirecek. Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Sinan Gümüş için Hamburg'un devreye girdiği ve 6 milyon euro teklif ettiği ileri sürüldü. Bu arada yıldız transferleri kombine satışına da yansıdı. Geçen yıl 17 bin kombine satan Galatasaray, bu sezon 30 bin 250 rakamına ulaştı.

    GALATASARAY'A SÜRPRİZ MİSAFİR

    Brezilya'nın alt voleybol liginde "Galatasaray Voleibol" adıyla; sarı-kırmızı renkler ve Galatasaray logosuyla mücadele eden kulübün başkan yardımcısı Modesto de Almeida Barros Junior, Sarı-Kırmızılı kulübü ziyaret etti. İstanbul'a yönetici Ural Aküzüm'ün daveti ile gelen Junior, TT Stadı'nı gezdi. Başkan yardımcısı, Genel Sekreter Mustafa Turgun, Sportif AŞ Pazarlama Müdürü Orkun Darnel ve Voleybol Şubesi Genel Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı ile bir süre sohbet etti. Karar

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Kwadwo Asamoah Galatasaray Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title