Haberler

"Aşk Kaç Beden Giyer?'' D-Smart'ta

Güncelleme:

"Aşk Kaç Beden Giyer?" yeni bölümleriyle D-Smart'ta devam ediyor.

Genç ve modern insanın şehir yaşamı içinde yaşadıklarını eğlenceli bir dille anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi yeni sezonun 22. bölümüyle 7 Ocak Pazartesi gecesi saat 22.30'da D-Smart 20. Kanal Max Smart HD'de dizi severlerle buluşacak.

Genç ve modern kitlenin şehir içindeki büyük yalnızlığını, kadın – erkek ilişkilerini güncel olaylar etrafında, mizahi bir kurguyla anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisi, yeni sezon bölümleriyle D-Smart 20. Kanal Max Smart HD kanalında hafta içi Pazartesi ve Perşembe günleri, saat 22.30'da izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor.

Yapımcılığını Seray Sever ile Hatice Soysev'in üstlendiği, Serdar Oğuz'un yazdığı ve Günay Köker 'in yönettiği sitcom'da twitter / facebook / kişisel blog gibi dijital ortamlarda 'kendi' olabilen ama gerçek hayatta aradığını bulamayan, hayal kırıklıkları yaşayan aşk mağduru karakterlerin hayatlarına ayna tutuluyor.

Yeni sezonda birbirinden ünlü konuklarla ekranlara hızlı bir dönüş yapan "Aşk Kaç Beden Giyer?" dizisinin farklı bölümlerinde Ömür Gedik, Yonca Evcimik, İpek Tuzcuoğlu ve Seray Sever yer alacak.

Umut, Seda, Tarık'ın hayat hikayesini anlatan "Aşk Kaç Beden Giyer?", Maya'nın aralarına katılmasıyla daha da hareketleniyor. Aşk Kaç Beden Giyer, kendine özgü dili ve hikayesiyle her yeni sezonunda da dizi severlerle D-Smart'ta buluşacak.

22. Bölüm Özeti:

Bütün ipleri eline alan Seda, yalnız eve yerleşmekle kalmıyor, yeni kurallarla Umut ve Tarık'a hayatı dar ediyor. Nehir'in geri dönmeyeceğini anlayan Umut sürpriz bir tesadüfle şaşkınlık içinde kalırken, Tarık çapkınlık turlarında her şeyi yine eline yüzüne bulaştırıyor.

Künye

Yapımcı: Seray Sever ve Hatice Soysev

Yönetmen: Günay Köker

Senaryo: Serdar Oğuz

Oyuncular: Koray Erkök, Gözde Çetiner, Adıhan Şentürk ve Ayşın Yeşim Çapanoğlu

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hatice Soysev Serdar Oğuz Seray Sever D Smart Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title