Haberler

Arzu Okay: Çektiğim +18'lik Filmlerimin Hiçbirini İzlemedim

Güncelleme:

Bir dönem rol aldığı +18'lik filmlerle adından söz ettiren Arzu Okay, "İyi film-kötü film vardır, o filmler iyi değildi. Hiçbirini seyretmedim" dedi.

Neredeyse 37 yıl aradan sonra 'Yemekteydik ve Karar Verdim'le beyazperdeye geri dönen ünlü oyuncu Arzu Okay, Hürriyet'ten Uğur Vardan'a konuştu.

O TARZ FİLMLERDE NEDEN OYNADI?

Bir döneme +18'lik filmlerinin yıldızı olarak damga vuran Okay, o döneme dair açıklamalarda da bulunmaktan çekinmedi. Bu tarz filmlerin içinde olma sebebi olarak, ekonomik gerekçeleri gösteren Arzu Okay, "Birçok büyük oyuncuyla birçok projede yer almıştım ama bu filmlerin ardından ekonomik olarak hâlâ belirli bir noktaya gelememiştim. Evim bile kiraydı. O dönem klasik Yeşilçam'da sektör açmaza girince gelen teklifi kabul ettim ve '+18'lik filmler' kategorisine dahil oldum" şeklinde konuştu.


"PİŞMAN DEĞİLİM"

Okay, çektiği +18'lik filmleriyle ilgili olarak şunları söyledi: "Hiçbir zaman bu projelerde oynadığım için pişman değilim, sadece şunu söyleyebilirim; iyi film-kötü film vardır, o filmler iyi değildi. Filmleri seyretmedim. Dediğim gibi onlar kötü filmlerdi, dolayısıyla izlemedim. İçlerinden öne çıkarabileceğim bir film de yok."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Vardan Arzu Okay Hürriyet Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500

Yorumlar (8)

TUTORUTTO:

Güzel bi hatundun, narin ve zariftin, her gencin hayali ve kraliçesiydin, bir başkaydın, suskunluğun, sadeliğinle narin bir çiçektin, hepimiz seni seyr etmek için sıraya girdik. şimdi günah keçisi sadece sen değilsin, hepimiziz, biz izlemeseydik sen oynamazdın, Ortada bir kusur varsa hepimizindir. Sen hala yaptığının arkasında durarak başkasına suçu atmayarak nekadarda dürüst olduğunu ivdeledin. Evet o filimler kötüydü. Ama bu kötülüğü biz sana yaptık. Keşke Hepimiz Yüce Allahın edep sınırlarında yaşasaydık.

38
9
yanıtYanıtla
gönüll:

bunlar ecnebi inançları ne istiyosa onu yaparlar pişman olmazlar

18
3
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

serpil çakmaklı, arzu okay daha başkaları mesela, hep böyle film çevirdi. doğru düzgün filmleri yok.

13
3
yanıtYanıtla
erciyes:

ablam sana ofilmleri tek tek izletecekler. . .

14
2
yanıtYanıtla
CCC:

Arzu okayı çok iyi tanırım. sürekli ocağa gelip gider, reis lede arası çok iyi. geçmişte böyle filmlerde nasıl oynamış aklım almıyor.

8
6
yanıtYanıtla
):

bence onların hepsi iyi film.

9
5
yanıtYanıtla
Hüseyin Üzmez:

AH gençliğimin aşkı ahhhh

5
4
yanıtYanıtla
AA:

hiçbitrini öne çıkaramayabilirsiniz ama belki üste çıkardıklarınız vardır.

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title