Haberler

Arzu Aydın, Kimsesiz Çocukları Misafir Etti

Güncelleme:

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın, Ayışığı ve Ayyıldız çocuk evlerinde bulunan kimsesiz çocukları hafta sonu konakta ağırladı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, Ayışığı ve Ayyıldız çocuk evlerinde kalan kimsesiz çocukları evinde ağırladı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Ayışığı ve Ayyıldız çocuk evlerinde kalan çocuklar, İl Müdürü Hıfzullah Canpolat, eşi Hayriye Canpolat ve evlerden sorumlu annelerle birlikte, Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın' ı Valilik konutunda ziyaret etti.

Çocuklarla yakından ilgilenen, eğitimleri hakkında bilgi alarak geleceğe dair planları konusunda onlarla sohbet eden Vali Aydın, devletimizin himayesi altında bulunan çocuklarımızın en çok sevgiye ihtiyaçları vardır. Kendileri sık sık bir araya geliyoruz."dedi. Vali Ahmet Aydın ve eşi Arzu Aydın, ziyaretin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler

Kaynak: Temsilci / Güncel

Ahmet Aydın Arzu Aydın Siirt Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title