Haberler

Arslan, AK Parti İlçe Teşkilatıyla Buluştu

Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, AK Parti İlçe teşkilatıyla bir araya geldi.

Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Arslan, ilçede yapılan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Taşköprü'ye hizmet etmek için çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Arslan, şöyle konuştu:

"Yapmış olduğumuz hizmetler ve yapacak olduğumuz projeler ile ilçemiz daha modern bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Doğalgaz gelmesiyle kirli havanın da ortadan kalktığını görüyoruz. İçme suyu projemiz ile ilçe halkı daha temiz bir suya da kavuşacak. Taşköprü'ye hem iş istihdamı, hem de gelişimi bakımından çok büyük katkı sağlayacak olan organize sanayi bölgesi ise alt yapı ihalelerinin ardından yer tahsisine başlanacak. Hedefimiz Allah nasip ettiği sürece ilçemizi her geçen gün daha güzel ve daha yaşanılır bir ilçeye dönüştürmek."

Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Erol, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İşçan Peker, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erol Bahadır Sezer ile Belediye Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hüseyin Arslan Hüseyin Erol Taşköprü Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title