Haberler

Barcelona Real Sociedad'a 1-0 Yenildi

Güncelleme:

La Liga'da lider Barcelona, deplasmanda Real Sociedad'a 1-0 yenildi. Milli futbolcumuz Arda Turan, 11'de başladığı maçın 59. dakikasında oyundan alındı.

İspanya La Liga'nın 32. hafta maçında lider Barcelona, deplasmanda karşılaştığı Real Sociedad'a 1-0 yenildi.

TEK GOL OYARZABAL'DAN

Anoeta Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi Real Sociedad'a galibiyeti getiren golü 5. dakikada Mikel Oyarzabal kaydetti. Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Barcelona'nın Türk futbolcusu Arda Turan, 43. dakikada sarı kart görürken, 59. dakikada yerini Jordi Alba'ya bıraktı.

3 MAÇTIR YÜZÜ GÜLMÜYOR

Barcelona bu sonuçla ligde galibiyet hasretini üç maça çıkarırken, 76 puanla liderliğini sürdürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Real Sociedad Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

erbakan:

arda yetersiz yakinda sutlarlar. .

17
2
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, İslam Alimleri 3 Cuma üstüste Camii ye gitmeyen nin Mümin liği tartışılır diyorlar. İmkanın varsa her Cuma mutlaka Camii ye git.

4
11
yanıtYanıtla
pembe panter:

Arda istese çok çalım atar dün bir ara cezaalanı içine doğru çok güzel girdi işte olay bu yeminediyorum atleticoda çok cesurdu arda çok yetenekli o pis sakalarınada keserse daha formda olur neywar topu nasıl alıp gidiyorsa arda sende öle git sen yeteneklisin ama farkında deilsin uyan be kardeşim

5
1
yanıtYanıtla
YORUMCU:

İspanya basını sürekli eleştirise ne moral kalır ne motive. . .

5
1
yanıtYanıtla
kenan barmen beyoglu:

beyoglu yaramis bu kekoya. . . devam et böyle, seneye beyoglu spor alir seni:)

5
1
yanıtYanıtla
Gece V Gündüz:

luis enrique taktiksel açıdan iyi değil maçın içine etti pislik herif. Jordi alba, rakitic ve iniesta''yı hepsini aynı anda yedek bırakmak ne doğru tartışılır. La liga artık daha çok meraklı geçecek barcelona rakipleriyle arasında çok büyük puan farkı yok atletico madrid in 3 puan ve real madrid in 4 puan önünde lider yinede daha güçlü bir barcelona görmek istiyoruz.

2
0
yanıtYanıtla
h0cam:

yolun sonu görünüyor. . git çine rahat rahat topunu oyna. . strese gerek yok. . burası kurtlar sofrası

2
0
yanıtYanıtla
opetselona...:

hey Turko. . anlamıyosun arda. . reklamda değil sahada oynayacaksın. . . 1 maç değil. . . tüm sezon

2
0
yanıtYanıtla
asd:

Arda''lı Barcelona ne ya. Sanki Barcelona''nın en iyi futbolcusu Arda. Messi''li barcelona, Neymar''lı barcelona deseniz neyse de Arda''lı Barcelona ne arkadaş. Dünyanın en iyi fulbolcusu oldu başıma.

1
0
yanıtYanıtla
ali:

arda gereksiz yere maceraya girdi barca real gibi takımlarda oynamak okadar kolay değil mesut gibi üst düzey futbolcu bile ingilterede kendini buldu

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title