Haberler

Arda Turan: Sinem'in Kiminle Aşk Yaşadığı Umrumda Değil

Güncelleme:

Milli futbolcu Arda Turan, eski nişanlısı Sinem Kobal'ın İbrahim Çelikkol ile aşk yaşadığı iddialarına, "Beni ilgilendirmiyor." şeklinde yanıt verdi.

Takvim'in ortaya çıkarttığı Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol aşkı, magazin gündemine bomba gibi düşerken, gözler Arda Turan'a çevrilmişti. Herkes, Arda'nın eski nişanlısının Çelikkol'la birlikte olmasına nasıl bir yorum yapacağını merak eder olmuştu.

SİNEM, ARDA'NIN UMRUNDA DEĞİL

Şimdilerde Atletico Madrid'deki futbolculuk kariyerine ağırlık veren ve hayatının tüm kısmını yoğun maç ile antrenman temposunun aldığını söyleyen yıldız futbolcu, Sinem Kobal'ın yeni ilişkisini hiç umursamadı. Arda Turan'ın, İbrahim Çelikkol'la eski nişanlısının fotoğraflarının çıkması üzerine yakın çevresine, "Sinem'in kiminle aşk yaşadığı, ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyor. Kendisinin ne yaptığı da umrumda değil. Ben Sinem defterini çoktan kapadım." dediği öğrenildi.

MUHABİR EL ELE, KOL KOLA GÖRDÜ

Arda Turan'ın birkaç ay öncesine kadar "Sarı fırtınam, başımın tacı." dediği Sinem Kobal, İbrahim Çelikkol aşkını hiç de şaşırtıcı olmayan bir şekilde yalanladı. Ancak güzel oyuncu, muhabir Ufuk Özcan'ın Riva'da kendisini İbrahim Çelikkol'la el ele, kol kola, sarmaş dolaş gördüğünü unuttu. Güzel oyuncu, "Arkadaşız." açıklaması yaparken, İbrahim Çelikkol ise çıkan haberler üzerine konuşmayacağını söyleyerek Sinem birlikteliğini inkar etmedi.

KİMSEYİ İNANDIRAMADI

Sinem Kobal, İbrahim Çelikkol'la aşk yaşadığını "Arkadaşım." diye inkar ederken, kimseyi kendine inandıramadı. Kobal'ın yakışıklı oyuncuya attığı hayranlık dolu bakışlar "Bu nasıl arkadaşlık?" dedirtti.

BİRLEŞMELERİ ARTIK İMKANSIZ

Yıldız futbolcunun eski nişanlısı için sarf ettiği sözler, "Sinem Kobal ve Arda Turan'ın yolları artık birleşmemek üzere ayrıldı." dedirtti.

 

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

İbrahim Çelikkol Atletico Madrid Sinem Kobal Arda Turan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı?
500

Yorumlar (8)

tokiultrfener@hotmail.com:

arda amelece .dsinem sana fazla güzel.ddd

8
4
yanıtYanıtla
Emin olunMavi600@mynet.com:

Siz de Sinem'in umurunda değilsiniz artık!Evlilik tarihini erteledikçe gözünden düşmüş olmalısınız...

5
3
yanıtYanıtla
ADALETlosgalacticos6161@gmail.com:

aynı evi paylaşıp da hala Müslüman Müslüman konuşuyorsunuz ya Rabbim günahlarınızı affetsin....Bu magazin basını ve bazı magazin programları özellikle böyle yaparak son 30 yılda yüzde doksandokuzu Müslüman olan bir ülkeyi yüzde en az 60 ateist yapdılar evet evet ateist ..din demek ibadet demek ve dua etmek ibadet değildirçünkü hep kendinize istersiniz ALLAHı hamd edin cehennem var bilmezmisiniz.ama ALLAHı ondan korktuğunuz için değil onu sevdiğiniz için hamd edin..Allah şeytana bile istediğini vermişken biz insanoğlu hala görmezden geliriz ya ama yarın ne dilimiz ne kulağımız nede gözümüz inkar etmeyecek ve bize şahitlik edecek unutmayın her iki omuzlarımızda melekler herşeyi kaydediyor....SORGULA KENDİNİ YARIN İÇİNÖLÜME NE HAZIRLADIN ATEŞ VE GÜNAH MI YOKSA SEVAP VE İMAN MI

4
0
yanıtYanıtla
70 lerin aşk yönetmenimehmet@hotmail.com:

Sevgili 3 ayda unutulur.Arda Sinemden ayrılalı 3 ay oldu mu?

2
2
yanıtYanıtla
AŞK BERBERİeniscanli@hotmail.com:

Şu magazinciler milletin uçkurunun içinden ellerini çekseler de Arda gibiler de biraz rahatlasa.

2
1
yanıtYanıtla
ZOR TABİİmmtaltunbas@hotmail.com:

ANLAŞILAN BU HABER SİNEM DEN ÇOK FB LİLERİN ZORUNA GİTMİŞ :)))

0
0
yanıtYanıtla
deryaderyacimen90@mail.com:

Yıllardır kızı oyaladın be napack senımı beklıcektı a madrıdte oynuyorm dıe havalara gırdın guzelim kız sana fazla aslını unutma arda

0
0
yanıtYanıtla
Vafa@bk.ru:

Ashkindan geberiyo :((( ama ihaneti hazmedimiyo!!!! Ondan oyle soylemis!! Turk erkeyi nolucakdi ki.....Daha 2-3 ay once Arda diyilmiydi diyen ' ona sevgim ve saygim hic bi zaman bitmiycek, badhimin taci. Sari firtinam '

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title