Haberler

Arda Ayten kimdir? Joker koltuğuna oturacak olan Arda Ayten hayatı! Arda Ayten kaç yaşında, nereli? Kim Milyoner Olmak İster joker hakkı nedir?

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak iter programında daha 1 milyon TL ödülü kazanan Arda Ayten, şimdi de format değişikliğine gidilen programda joker koltuğunda oturacak. Peki, Joker koltuğuna oturacak olan Arda Ayten hayatı! Arda Ayten kaç yaşında, nereli? Arda Ayten kimdir? Kim Milyoner Olmak İster joker hakkı nedir?

Kim Milyoner Olmak İster'de kronavirüs nedeniyle format değişikliği yapıldı. Yeni formatta joker koltuğunda Arda Ayten oturacak. Peki, Arda Ayten kimdir? Kim Milyoner Olmak İster joker hakkı nedir? Joker koltuğuna oturacak olan Arda Ayten hayatı! Arda Ayten kaç yaşında, nereli?

ARDA AYTEN KİMDİR?

19 yaşındaki tıp öğrencisi olan Arda Ayten, Sütçü İmam Üniversitesinde okuyor. Kitaplara karşı ilgili olduğunu söyleyen genç yarışmacı programda söylediği "Param olmadığı için senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum" sözleri ile izleyenleri duygulandırmıştı.
Arda Ayten ayrıca yarışmada anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını dile getirmişti. Arda Ayten şimdiye kadar 4 kitap yazdığını da izleyicilerle paylaşmıştı.

Arda Ayten kimdir? Joker koltuğuna oturacak olan Arda Ayten hayatı! Arda Ayten kaç yaşında, nereli? Kim Milyoner Olmak İster joker hakkı nedir?

KİM MİLYONER OLMAK İSTER JOKER HAKKI NEDİR?

Dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgınından dolayı "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasının çekimleri seyircisiz olarak devam ediyor. Bu yüzden de "seyirciye sorma jokeri", "uzmana sorma jokeri" olarak değiştirildi. Yarışmacılar istedikleri soruda "uzmana sorma jokeri"ni kullanabilecek ve soruyu okuyup uzmanın fikirlerini almak için bir dakika süreleri olacak. Uzman odasındaysa, daha önce yarışmada 12 soruyu doğru yanıtlayıp 1 milyon TL ödül kazanan Arda Ayten olacak.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Arda Ayten Türkiye Türkiye Haberler

500

Yorumlar (5)

üTOPYA:

GURUR DUYDUK

4
1
yanıtYanıtla
ahmet tavuk:

vay benim akıllı guzum

2
1
yanıtYanıtla
ahmet hoca:

akılı guzum benim

1
1
yanıtYanıtla
öğrenci:

ömür boyu öğrencilik ii bir duyfgu

1
1
yanıtYanıtla
Muratcayirovali:

Masallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title