Haberler

Aralık'ta Her Perşembe Bir Matt Damon Filmi Moviemax Stars HD'de

Güncelleme:

Oscar ödüllü Amerikalı oyuncu ve senarist Matt Damon, filmleri ile Aralık ayında her Perşembe Moviemax Stars HD'ye konuk oluyor.

Türkiye'nin ilk ve lider yayıncılık platformu Digiturk, üyelerine film keyfi yaşatmaya devam ediyor. Beyazperdenin ikonlarının ve günümüz starlarının yer aldığı unutulmaz filmlerin kanalı Moviemax Stars HD'de Aralık ayı boyunca her Perşembe bir Matt Damon filmi ekrana gelecek.

Matt Damon Filmleri Programı;

THE TALENTED MR. RIPLEY: Matt Damon filmlerinin ilki 5 Aralık Perşembe akşamı 21.15'de 'The Talented Mr. Ripley' ile başlıyor. Başrollerinde Matt Damon, Gwyneth Paltrow, Jude Law'un yer aldığı filmde 1950'lerde Tom Ripley adındaki bir genç, zengin bir iş adamının Avrupa'da gününü gün eden oğlu Dickie'yi bulup getirmekle görevlendirilir. Dickie ve sevgilisi Marge'ın hayatına ansızın dahil olan Ripley, bu görkemli hayatın kalıcı bir parçası olabilmek için sınırları zorlayacaktır.

THE DEPARTED: Polisiye türünün güzel bir örneği olan 'The Departed' ikinci Matt Damon filmi olarak 12 Perşembe akşamı 21.15'de Moviemax Stars HD'de ekrana geliyor. Yönetmenliğini Martin Scorsese'in yaptığı filmin başrollerine Leonardo DiCaprio, Matt Damon ve Jack Nicholson bulunuyor. Filmde İrlandalı mafya lideri Costello, yıllar önce kendi adamını polis teşkilatına sokarak içeriden gizli bilgiler almaktadır. Fakat polis de Costello'nun çetesine bir köstebek sızdırmıştır. 'The Departed' 79'uncu Oscar Ödülleri'nde En İyi Film, En İyi Uyarlama Senaryo, ve En İyi Kurgu dallarında ödül aldı.

GOOD WILL HUNTING: Robin Williams, Matt Damon ve Ben Affleck'in başrollerinde oynadığı 'Good Will Hunting' 19 Aralık Perşembe akşamı 21.15'de Moviemax Stars HD'de. Fotografik hafızaya sahip yoksul bir genç olan Will'in, yerlerini sildiği üniversitenin profesörü Sean McGuire'la kurduğu yakın dostluğun hikayesini anlatan film dram dalında izlenebilecek iyi yapımlardan biri. Sergilediği üstün performansıyla 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' dalında Robin Williams'a Oscar kazandıran film, Matt Damon ve Ben Affleck'e ise 'En İyi Senaryo' dalında Oscar kazandırdı.

THE BROTHERS GRIMM: 26 Aralık Perşembe akşamı 21.15'de ekrana gelecek olan 'The Brothers Grimm' Matt Damon'ın Heath Ledger ile birlikte rol adlığı macera dolu bir komedi filmi. Film iki çılgın kardeşin köyden köye dolaşarak folk öyküleri derleyip, doğaüstü olaylarla başı dertte olan köylülere yardım etmelerini konu alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Matt Damon Digiturk Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title