Haberler

Araçta Sıkışan Hamile Eşinin Başından Ayrılmadı

Güncelleme:

Adana'da meydana gelen trafik kazasında otomobilin sürücüsü Mehmet Çakmak, aracın içinde şoka giren hamile eşinin başından bir an olsun ayrılmadı.

Adana'da kaldırıma çarpan otomobilin sürücüsü Mehmet Çakmak, araçta sıkışan hamile eşi Fatime Çakmak'ın yanından kurtarma ekipleri gelene kadar ayrılmadı.

KALDIRIMA ÇARPARAK DURABİLDİ

Kaza, Seyhan ilçesi Kuzey Kıyıboyu Caddesi'nde meydana geldi. Otomobilde, hamile eşi Fatime Çakmak ile yolculuk eden Mehmet Çakmak, aniden sağa dönmek isteyen başka bir araca çarpmamak için manevra yaptı. Çakmak'ın direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil, kaldırıma çarparak durabildi.

EŞİNİN BAŞINDAN AYRILMADI

Kazada, Fatime Çakmak araçta sıkıştı. Şoka giren hamile eşinin araçtan çıkaramayan Çakmak, sağlık ve kurtarma ekiplerine haber verdi. Bu sırada Çakmak, ekipler gelene kadar araçta bulunan eşinin başından bir an olsun ayrılmadı.

SAĞLIK EKİPLERİ ÇIKARDI

Gelen sağlık ekipleri, Fatime Çakmak'ın dikkatli bir şekilde sıkıştığı yerden çıkararak ambulansa alıp hastaneye götürdü.

İşte olay yerinden kareler;

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kıyıboyu Caddesi Mehmet Çakmak Haberler

500

Yorumlar (5)

Yinemi:

Asıl esinin basindan ayrilip gitse haber olurdu.

15
1
yanıtYanıtla
UFUK:

Az yavaş kullanalım milletçe hızı seviyoruz trafikçilere çok iş düşüyor

6
0
yanıtYanıtla
ismail karaköy:

Büyük geçmiş olsun

3
0
yanıtYanıtla
Hakan:

HELal olsun adam birakip okeye gitmemis kendine yeni es bulmak icin!

0
0
yanıtYanıtla
Burası Düzce:

hayret valla. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title