Haberler

    Apple iOS ve iPadOS 13.3 Güncellemesi Yayınlandı

    Apple, yeni ve kullanışlı özelliklerle birlikte birçok hata düzeltmesinin de yer aldığı iOS ve iPadOS 13.3 güncellemesini kullanıcılara sunmaya başladı Apple iOS ve iPadOS 13.3 güncellemesini uyumlu cihazlara yaymaya başladı. Örnek olarak, güncelleme alan iPhone XR modelinin OTA güncelleme boyutu 659 MB civarında. Bu güncelleme boyutu her cihaz modeline göre değişiyor.

    Apple, yeni ve kullanışlı özelliklerle birlikte birçok hata düzeltmesinin de yer aldığı iOS ve iPadOS 13.3 güncellemesini kullanıcılara sunmaya başladı

    Apple iOS ve iPadOS 13.3 güncellemesini uyumlu cihazlara yaymaya başladı. Örnek olarak, güncelleme alan iPhone XR modelinin OTA güncelleme boyutu 659 MB civarında. Bu güncelleme boyutu her cihaz modeline göre değişiyor.

    Yaklaşık iki ay önce yayımlanan iOS 13'ten bu yana gelen güncellemelerin çoğunda olduğu gibi iOS 13.3 güncellemesi de temel olarak tüm hataları düzeltmeye odaklanıyor. Bunu güncellemenin yer aldığı ekran görüntüsünde de rahatlıkla görebiliyoruz.

    Hata düzeltmelerinin dışında güncelleme, çocuklarınızın kiminle FaceTime görüşmesi veya mesajlaşma yapabileceğini kontrol etmenizi sağlayan Ekran Saati menüsüne ebeveyn kontrolleri için ek seçenekler de getiriyor.

    Bununla birlikte çocuklarınızın cihazlarında görünen kişileri tam olarak da yönetebiliyorsunuz. Ayrıca, Apple News uygulamasındaki hikayeleri ve Hisse Senetleri uygulamasındaki Apple News'den Hikayeleri beğenme ve beğenmeme gibi bazı yeni düzen seçenekleri de bulunmakta.

    Apple ayrıca bugün itibariyle watchOS 6.1.1, tvOS 13.3, HomePod OS 13.3 ve macOS 10.15.2 versiyonlarını da kullanıma sunuyor. Tüm bu güncellemeler artık uyumlu cihazlara indirilmeye hazır durumda.

    Kaynak: Yüksek Teknoloji / Yüksek Teknoloji

    Apple Yüksek Teknoloji Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title