Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural : "Antalyaspor'u Avrupa Takımı Yapacağız"

Antalyaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Abant'ta Sürdürürken, Teknik Direktör Yılmaz Vural, "Antalyaspor'u 4 Yılda Avrupa Takımı Yapacağız" Dedi.

Antalyaspor, yeni sezon hazırlıklarını Abant`ta sürdürürken, teknik direktör Yılmaz Vural, ¨Antalyaspor`u 4 yılda Avrupa takımı yapacağız¨ dedi.

İkinci etap kamp çalışmaları için önceki gün Abant yolu üzerindeki Petro Clup Otel`de kampa giren Antalyaspor, bugün taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Önce gruplar halinde topla çalışma yapan kırmızı-beyazlılar, daha sonra çift kale maç yaptı. Çift kalede oyunu sık sık durduran Yılmaz Vural, oyuncularını hızla oynamaları konusunda uyardı. İdman sırasında Cordoba neşeli hareketleriyle dikkat çekti. Arkadaşlarıyla ve teknik heyet ile şakalaşan Cordoba, takımın neşe kaynağı oldu.

GELECEK İÇİN UMUTLUYUM

13 günlük kamp dönemini değerlendiren Vural, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ¨Burada daha çok oksijen depolayıp, toplu çalışmalar yapıyoruz. Bu hafta içinde hazırlık maçlarına da ağırlık verip, takımın durumunu görme imkanı bulacağım. Bu 13 gün içinde oyuncularımızın gösterdiği performans, gelecek için beni umutlandırdı. Dediğimi yapan, başarılı olmak isteyen bir oyuncu grubuna sahibim. Bu güzellikleri pratiğe yansıtmaya çalışacağız¨ diye konuştu.

4`ü yabancı olmak üzere 9 yeni oyuncularının bulunduğunu ifade eden Vural, ¨İyi bir takım kurduk. Ancak 3 tane daha oyuncuya ihtiyacımız var. 2`si yabancı, biri yerli olmak üzere 3 futbolcuyla görüşmeler sürüyor. Bu transferleri de en kısa sürede bitirip takıma dahil etmeye çalışacağız¨ dedi.

ANTALYASPOR`U AVRUPA TAKIMI YAPMAK İSTİYORUZ

Çok ideal bir yönetim ile çalıştığını ifade eden Vural konuşmasını şöyle sürdürdü;

¨Çok genç ve dinamik bir yönetimimiz var. Başarıyı özlemiş bir Antalya var. Tesislerimizi yeniliyoruz. Stadımızı genişletiyoruz. Alt yapı için çok önemli tesisler düşünüyoruz. Antalyaspor ile 4 senelik bir sözleşmemiz var. Yönetimimiz ile birlikte Antalyaspor`u bir Avrupa takımı yapacağız. Türk futboluna güzel cici bir takım kazandırmak istiyoruz.¨

CORDOBA BİZE HAVA VERDİ

Kaleci Cordoba`nın transferini de değerlendiren Vural, ¨Cordoba, takımı, arkadaşlarını, Antalya`yı çok sevdi. Biz de onu seviyoruz. Diğer oyuncular neyse, Cordoba da bizim için odur. Farklı bir durum yok. Ancak onun takıma gelmesi bize bir hava verdi. Çok başarılı bir kaleci. Dünya klasmanında bir kaleci. Bizim için çok önemli bir transfer. Arkadaşlarının ona saygısı var. Takımın kaptanı oldu. Kimse de itiraz etmedi. Bizi tercih ettiği için kendisine teşekkür ediyorum¨ diye konuştu.

CORDOBA; ¨HEDEF LİGDE İYİ BİR YERE GELMEK¨

Takımın kaptanı olmaktan gurur duyduğunu belirten Cordoba ise, ¨İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlarım ile çok çabuk kaynaştım. Her hangi bir sorun yaşamadım. Beşiktaş büyük kulüp. Ancak burası da bir kulüp. Sadece hedefler farklı. Beşiktaş UEFA kupasını hedefliyor. Biz ise ligde iyi bir yere gelmeyi hedefliyoruz¨ diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title