Haberler

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi

Güncelleme:

Antalya'da, diş tedavisi için Muratpaşa'daki bir diş hekiminden hizmet alan Ali Osman Gülgör, hizmetten memnun kalmayınca diş hekimiyle davalık oldu. Dava süreci devam ederken, kendisini darbettiğini iddia eden diş hekimini yalanlayan Gülgör, asıl kendisinin saldırıya uğradığını iddia etti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan olayda, tedavi konusunda anlaşamayan hasta Ali Osman Gülgör (40) ile diş doktoru Ali Yiğit Demirci (34) birbirlerine dava açtı. Dava süreci devam ederken Demirci, Gülgör'ün kliniğe gelerek kendisini darbettiğini iddia etti. Bunun üzerine Gülgör (40), "Ben darbetmedim, esas o beni darbetti. Kafama ve yüzüme yumruk attı" dedi.

Diş hekimi Ali Yiğit Demirci, 1.5 yıl önce kliniğine gelen Ali Osman Gülgör'den implant tedavisi için 40 bin lira istedi. Tedaviyi kabul eden Gülgör'e, implantlar ameliyatla yerleştirildi.

DİŞLERİ KIRILMAYA BAŞLADI

Gülgör, bir süre sonra Demirci'yi arayarak, dişlerinin kırılmaya başladığını iddia etti. Zirkonyum kaplama yerine metal destekli porselen kaplama yapılmasını ve aradaki fiyat farkının da kendisine iade edilmesini istedi. Demirci ise tedavinin başarılı geçtiğini, sona yaklaşıldığını, geri dönülemeyeceğini belirterek, tedaviyi devam ettirdi. Zirkonyum kaplamaların da takılması ile tedavisi tamamlanan Gülgör, 40 bin lirayı ödedi.

DOLANDIRILDIĞINI DÜŞÜNDÜ

Ali Osman Gülgör, daha sonra diş hekimini arayarak, tedavisinin daha ucuza mal edilebileceğini, kendisinden fazla para alınarak, dolandırıldığını öne sürüp, iddiaya göre, tehditler savurdu. Gülgör, durumu tüketici mahkemesine taşıdı ve Demirci hakkında şikayetçi oldu.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

İddiaya göre, dava sürerken, Ali Yiğit Demirci'nin Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi üzerindeki kliniğine 6 Ağustos günü giden Gülgör, Demirci'yi darbederek tehditler savurdu. Diş hekimi Demirci ve hasta Gülgör, polis merkezine giderek, birbirlerinden şikayetçi oldular.

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi

"KAPIYI AÇAR AÇMAZ ÜZERİME SALDIRDI"

Diş hekimi Ali Yiğit Demirci'yi darbetmediğini öne süren Ali Osman Gülgör, asıl darbedilen ve mağdur olan tarafın kendisi olduğunu kaydetti. Darbetmek amacıyla kliniğe gitmediğini, sadece konuşmak için gittiğini anlatan Gülgör, "Kapıyı açar açmaz 'Senin ne işin var burada? Zaten mahkemeye verdin beni' diyerek üzerime saldırdı. Kafama ve yüzüme yumruk attı. Kafamdaki şişlik hala geçmedi" dedi.

Ali Yiğit Demirci hakkında şikayetçi olduğunu da anlatan Ali Osman Gülgör, olayın ardından aldığı darp raporuyla ikinci defa mahkemeye başvurduğunu kaydetti.

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Ali Yiğit Haberler

500

Yorumlar (347)

Bülent Bolat:

İşini iyi yapan , güvenilir ve dürüst bir diş hekimi. Hiç bir doktor darp edilmeyi haketmez.

14
3
yanıtYanıtla
Mehmet:

Ali Yiğit Demirci işinde başarılı ve dürüst bir insandır hak etmediği parayı da istemez hem muayenehaneye basıp haneye tecavüz yapıyorlar hem de mağdur edebiyatı yapıyorlar burasının muz Cumhuriyeti olmadığını öğrenmeleri lazım

13
4
yanıtYanıtla
Fatma handan tüsüz:

Ali yigit Demirci 12 yıl önce eşimin ve benim implantlarımı yaptı bütün dişlerimi zirkonyum kaplama yaptı. Ne eşimin nede benim hiç sıkıntımız olmadı. Bu hastanın başka sıkıntısı var galiba

12
4
yanıtYanıtla
Meliha K.:

Bu ülkede yıllarını ömrünü bu işe vermiş bir insansın hakkınla emeğinle para kazanıyorsun hakkında tek şikayet memnuniyetsizlik yok.Sonra bir adam geliyor eğitim seviyesi belli değil kim olduğu belli değil karalamak için yapmadığını bırakmıyor.Bu kadar basit olmamalı.Yıllardır tanırım doktoru efendiliği,işindeki başarısını,insanlığını... Allah yukarda elbet çıkacaktır bu yaptıkları bir yerden.Bir doktor kolay yetişmiyor.Bir aile kolay yetiştirmiyor çocuğunu ne emeklerle büyütüyor.

14
2
yanıtYanıtla
Derya:

Doktorumuz sonuna kadar haklı daha önceden diş hekimi Yiğit beye tedavi gittik gerek alanındaki uzmanlığı gerekse

12
3
yanıtYanıtla
Kıvılcım:

Doktor beye hem kendim hem oğlum için çok kez gittim. Hem kibar hem de işinde çok başarılı bulduğum biridir. İşindeki olayı adalet bilir ancak kesinlikle birini darp edemez.

yanıt7
yanıt0
Elif:

Allah aşkına nerede darp izi var yalandan darp etti diyor. Doktorumuz hakkını istemiş bunun nesi yanlış. Madem paran yoktu neden tedavi oldun!! Hem adamın muayenesini dayan hem de beni darp etti diye röportaj ver ahlaksız herif... Bir doktor kolay yetişmiyor, doktorumuzun sonuna kadar arkasındayız. Böyle ahlaksız adamlara bak Hocam sen. Arkandayız!!!!

12
3
yanıtYanıtla
Erdal E.:

Ali Yiğit Demirci beyefendi çok kibar işinin ehli biri olup bu tür bir olaya adının karışması bile çok şaşırtıcı sonuna kadar yanindayizz.

13
2
yanıtYanıtla
Alp:

Dış hekimimiz hem kişilik hem de işindeki başarısı ile ornek bir kişidir. Kendisini yüz yüze tanımasam bile bunu tedaviye giden hastalardan bizzat duydum. Destek olmak için kendim de ilk fırsatta ziyaret edeceğim.

12
2
yanıtYanıtla
P.:

Ali bey oldukça nazk.ve titiz bir hekim. Ben memnun kaldım. Türk adaleti doğru karari verecektir.

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 347 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title