Haberler

Antalya'da Yolcu Taşımacılığı Yapan Bir Yat Gemisinde Yangın Çıktı

Antalya'da, Yolcu Taşımacılığı Yapan Bir Yat Gemisi, Deniz Ortasında Yanmaya Başlayınca Korku Dolu Dakikalar Yaşandı.

Antalya'da, yolcu taşımacılığı yapan bir yat gemisi, deniz ortasında yanmaya başlayınca korku dolu dakikalar yaşandı.

Yat limanında yat gezisi yapılan Samuray 4 isimli gemi, Falez bandı yakınlarında alev aldı. Bir anda alevler içerisinde kalan yat gemisinde bulunan 63 yolcu, büyük bir panik yaşadı. Deniz polisi, gemide çıkan yangının söndürülmesi için seferber olurken, yolcular diğer yat ve teknelerle sahile çıkarıldı.

Yaklaşık bir saat süren kurtarma çalışmaları sırasında olası yaralanma ve zehirlenmelere karşı yat limanı önünde 3 ambulans bekletildi. Yanan gemi, deniz polisi nezaretinde yat limanı açıklarına getirildi. Yangını fark ederek kaptana bildiren Serkan Ceylan isimli görevli, "Geminin arka bölümünden yükselen dumanları gördüm. Durumu kaptana bildirdim. Müdahale ederek yolcuları diğer gemilere transfer ettik" dedi.

Gemi yolcularından Fatih Bozdemir ise yangının neden çıktığını bilmediklerini söyleyerek, "Bir anda duman içerisinde kaldık. Hepimiz panik yaşadık" diye konuştu.

Yanan gemiyle ilgili yetkililerden bilgi almak için yat limanına gelen Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, yolcularla görüşüp geçmiş olsun dileğinde bulundu.

(AT-CE-OMR-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title