Haberler

Son dakika haber: İş yerlerini küle çeviren yangında dehşeti yaşayan vatandaşlar o anları anlattı

Güncelleme:

Son dakika haberine göre İş yerlerini küle çeviren yangında dehşeti yaşayan vatandaşlar o anları anlattı Alev topuna dönen işyerinde, müşterilerin ve etraftakilerin bir anda kaçıştığı belirtildi Feda Cora: "Bir dakika içerisinde alevler her tarafı kapladı, tüm müşterilerin kaçıştığını gördük" Beren Cengiz: "Bir dakika...

İş yerlerini küle çeviren yangında dehşeti yaşayan vatandaşlar o anları anlattı

Alev topuna dönen işyerinde, müşterilerin ve etraftakilerin bir anda kaçıştığı belirtildi

Feda Cora: "Bir dakika içerisinde alevler her tarafı kapladı, tüm müşterilerin kaçıştığını gördük"

Beren Cengiz: "Bir dakika geç çıksak sonumuz daha kötü olabilirdi"

ANTALYA - Antalya'da bir dönerciyi küle çeviren ve 6 işyerini etkileyen yangında dehşet anlarını yaşayan vatandaşlar büyük bir faciadan kurtuldu. Alev topuna dönen işyerinde, müşterilerin ve etraftakilerin nasıl kaçıştığı ve yaşanan can pazarı anlatıldı.

Yangın, saat 17.00 sıralarında Atatürk Caddesi'nde bulunan bir dönercide meydana geldi. Çıkış sebebi henüz belirlenemeyen yangın, işyerindeki ve bina kaplamasındaki plastikler sebebiyle biranda büyüdü ve binayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaklaşık yarım saat aralıksız devam eden yangında, polis ekipleri araç, tramvay ve yaya yollarını kapatarak güvenliği sağladı. Ekipler, içeride bulunan tüplerin patlama ihtimaline karşın bölgeye kimseyi yanaştırmadı. Yaklaşık 1 saat boyunca devam eden yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabası ile güçlükle kontrol altına alındı. Yangında dönerci kullanılamaz hale gelirken, üst ve yan taraftaki 6 işyeri daha alevlerden zarar gördü.

"Tüm müşterilerin kaçıştığını gördük"

Yangın anını anlatan esnaf Feda Cora, "Sol tarafta küçük çaplı bir patlama meydana geldi. Alevler yükselince tüm müşterilerin kaçıştığını gördük. Bir dakika içerisinde her tarafı alevler kapladı. Her şey bir anda oldu" dedi.

"Bir dakika geç çıksak sonumuz daha kötü olabilirdi"

Alevlerin yükseldiği işyerinin bitişiğindeki bilardocunun zemin katında yangına yakalandığını belirten Beren Cengiz ise, "Zemin katta bilardo oynuyorduk. Birden elektrikler gitti. Biz oynamaya devam ettik. Yangın olduğunu söyleyince yukarıya çıktık. Sağ taraftan dumanda büyük ihtimal tüp suratımıza doğru patladı. Bir dakika geç çıksak sonumuz daha kötü olabilirdi" diye konuştu.

Öte yandan yangının çıkış nedenine ilişkin başlatılan inceleme devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

İtfaiye Antalya 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title