Haberler

7 yavrusu bulunan dişi köpek, tüfekle vurularak öldürüldü

Güncelleme:

Antalya'da 7 tane yeni doğan yavrusu olan dişi köpek tüfekle vurularak öldürüldü. Köpeğin kim ya da kimler tarafından vurulduğu bilinmezken, mahalle sakinleri ise yavruları sahiplenip yaşatmaya çalışıyor.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde 7 tane yavrusu bulunan dişi köpek tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, Döşemealtı ilçesine bağlı Yeşilbayır Mahallesi 4941 sokakta bulunan boşluk alanda saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Tüfek sesleri duyan mahalle sakinleri, ne olduğuna bakmak için boşluk alana geldi. Geldiklerinde 7 tane yavrusu olan dişi köpeği, kanlar içinde yerde bulan vatandaşlar, polis ekiplerine ihbarda bulundu.

"2 EL TÜFEK SESİ DUYDUM"

Sabah saatlerinde köpeğin vurulduğu alanda, eşi ve çocuğuyla yürüyüş yapmak için geldiğini anlatan Gülçinayan Yılmaz, "Biz yürüyüş yaptığımız sırada bir köpeğin kayalıkların arasından çıktığını gördük. Bizde ardından buradan ayrıldık. Ayrıldıktan 15 dakika sonra 2 el tüfek sesi duydum. Çocuğumu eşime bırakıp koşa koşa buraya geldim. Gördüğüm manzara buydu. Güzeller güzeli köpek yerde kanlar içerisine yatıyordu. Saatlerdir burada bekliyoruz. Polisler geldi ve ne olduğumu sordu. Onlarda kanıt aradıklarını söyledi. Zabıtayı aradılar ve köpeği götürecekler" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, 7 tane yavrunun annesiz kaldığını, şimdi ise onları yaşatmaya çalışacaklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

500

Yorumlar (12)

vatandaş:

zalimlik. zalimlerin hasmı Allahtır.

19
0
yanıtYanıtla
kf:

allah belanızı verir mutlaka

19
0
yanıtYanıtla
Hayvan dostu:

Bir bitmediniz ne desek boş sözün bittiği insanlık suçu cezalandırılmalı

13
2
yanıtYanıtla
haylass:

Buna benzer suçların cezası en ağır cezalardan olmalı. . .

6
1
yanıtYanıtla
Ahmet dalan:

Kesin birini ısirmıştır

2
5
yanıtYanıtla
Kadir:

Yazık Ya O Yavrular Süt içebiliyor mu bari Sahiplenselerdi . emziren hayvan vurulurmu vicdansız mahluk. geberinceye kadar o yavruları rüyanda gör inşallah kan ter içinde uyan!

5
1
yanıtYanıtla
Hasan Hüseyin:

Müslüman ülkede böyle şeyler olmaz ya bu haber Müslüman bir ülkeden değil yada biz bir Müslüman ülkesi değiliz Kendimizi kandırıyoruz İNANIN HER ŞEYİMİZİ KAYBETTİK MANEVİ DEĞER OLAN NE VARSA ŞUAN AVRUPA BİZDEN DAHA DÜRÜST DAHA AHLAKLI HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN

5
0
yanıtYanıtla
Hayvanlara Zarar Vermeyelim:

Allah bunu yapanlara mutlaka ceza verecek gariban bir köpeği öldürdüğü için çok büyük ceza alacak

3
0
yanıtYanıtla
Osman:

Yazıklar olsun . Aynısını Allahta bunu yapana yaşatsın

2
1
yanıtYanıtla
aa:

yaaa bunlarrr insanmıı yaaa günahh şu hayır mübarek günlerde

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title