Haberler

Antalya'da 3 Kişi Çadırda Ölü Bulundu

Güncelleme:

Antalya'da kaldıkları çadırda ölü bulunan 3 kişi, memleketleri Afyonkarahisar'da toprağa verildi.

Antalya'da kaldıkları çadırda, önceki gün ölü bulunan ikisi kardeş 3 kişinin cenazesi, memleketleri Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesine bağlı Büyükkarabağ beldesinde toprağa verildi.

Antalya'dan bir ambulansla sabah saatlerinde memleketine getirilen Hasan Doğan'ın (25) cenazesi, evinin önünde helallik alınmasının ardından belde mezarlığına götürüldü.

Doğan'ın naaşı, burada kılınan cenaze namazının ardından yaklaşık 3 ay önce Eskişehir'de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ağabeyi Murat Doğan'ın

(32) yanında defnedildi.

Doğan'ın ağabeyi Ahmet Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kardeşi Doğan'ın öldüğünü telefonla öğrendiğini kaydetti.

Annelerini ve babalarını genç yaşta kaybettiklerini ifade eden Doğan, şöyle devam etti:

"74 gün önce de ağabeyimiz Murat Doğan'ı trafik kazasında kaybettik. Şimdi de küçük kardeşimi toprağa verdim. Hasan'ın arkadaşlarının yanına gittiğinden bilgim yoktu, arkadaşlarını ziyarete gitmiş. 8 yıldır Antalya'da çalışıyoruz, sigortalı bir iş için memleketimizden ayrılmıştık. Kardeşim de orada bir lokantada çalışıyordu."

Olayda yaşamlarını yitiren Şahin Ceylan (26) ile ağabeyi Barış Ceylan'ın

(31) cenazeleri de öğle saatlerinde getirildikleri Büyükkarabağ beldesindeki mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Ceylan kardeşlerin de Antalya'ya iş bulmak için gittiği bildirildi.

-Olay-

Antalya'nın Duraliler Mahallesi Hürriyet Caddesi'nde adaklık kurbanlık satmak amacıyla bir çadırda kaldıkları öğrenilen, Şahin Ceylan ve Barış Ceylan ile Hasan Doğan'dan haber alamayan baba Mehmet Ceylan, çadırın bulunduğu bölgeye gelmiş, iki oğlu ve yanındaki bir kişinin çadırda hareketsiz yattığını görmüştü.

Ceylan'ın ihbarı ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince öldüğü belirlenen üç kişinin tüpten sızan gazdan zehirlendiği iddia edilmişti.

Muhabir: Mustafa Güngör - Ali Kemal Akan / Deniz Açık

Yayıncı: A. Fatih Tekcan - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Yerel

Büyükkarabağ Murat Doğan Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title