Haberler

    Antalya Altın Portakal Film Festivali: Ali Özel'in yönettiği 'Bozkır' 10 dalda ödül aldı

    Güncelleme:

    2019 56. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde ödüller sahiplerini buldu Ali Özel'in yönettiği 'Bozkır' 10 dalda ödül alarak geceye damga vurdu

    56. Antalya Altın Portakal Film Festivali, sunuculuğunu Nefise Karatay ile Yekta Kopan'ın üstlendiği ödül töreniyle sona erdi. 29 ülkeden 66 filmin gösterimi yapılan festivalde, Ali Özel'in yönettiği "Bozkır", 10 dalda ödül alarak gecenin en dikkat çeken yapımı oldu.

    2019 Altın Portakal Film Festivali'nde kim hangi ödülün sahibi oldu? İşte ödül listesi:

    En İyi Film ödülü "Bozkır"a verildi.

    En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü "Bozkır" filmindeki rolleri ile Ozan Dağara ile Hakan Emre Ünal paylaştı.

    En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nün sahibi "Soluk" filminde canlandırdığı karakter ile Aslı İnandık oldu.

    En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü "Kronoloji" filminden Meral Efe Yurtseven ile Yunus Emre Yurtseven'e verildi.

    En İyi Kurgu Ödülü, "Bozkır" filminden Ali Özel, Mahmut Aran ve Yakun İnanlı'nın oldu.

    En İyi Müzik Ödülü'nü yine aynı filmden Hüseyin Özel aldı.

    En İyi Görüntü Yönetmeni Ödülü de Ümit Çakmaksoy'a verildi.

    En İyi Senaryo Ödülü'nün sahibi yine "Bozkır" filminden Ali Özel oldu.

    Bu yıl ilk defa verilen Cahide Sonku Ödülü ise "Küçük Şeyler" ve "Kronoloji" filmlerinden Selda Taşkın'a verildi.

    En İyi Yönetmen Ödülü'nün sahibi ise "Bozkır" filminin yönetmeni Ali Özel oldu.

    Behlül Dal En İyi İlk Film Ödülü de "Bozkır" filmine verildi.

    Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü de "Aşk, Büyü vs." ile "Küçük Şeyler" adlı iki filme verildi.

    En İyi Kadın ve Erkek oyuncu ödülü

    En İyi Kadın Oyuncu Ödülü, "Aşk, Büyü vs." filmindeki rolüyle Selen Uçer'e verildi.

    En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü ise "Küçük Şeyler" filmindeki rolüyle Alican Yücesoy ile "Bozkır" filmindeki rolüyle Mücahit Koçak paylaştı.

    İzleyici Ödülü "Bilmemek" filmine gitti

    İzleyici Ödülü Leyla Yılmaz'ın yönettiği "Bilmemek" adlı filme, Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) En İyi Filim Ödülü, Ümit Ünal'ın "Aşk, Büyü vs." filmine, Film Yönetmenleri Derneği En İyi Yönetmen Ödülü de "Bozkır" filminin yönetmeni Ali Özel'e verildi.

    Kaynak: Euronews.com / Kültür Sanat

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title