Haberler

Ansiad Başkanı Kan, Uysal'ı Ağırladı

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Sadi Kan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ağırladı.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Sadi Kan, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ağırladı.

ANSİAD Başkanı Sadi Kan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bal, Akın Akay Akıncı, Sarper Dermut ve Necdet Alkandemir, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı ağırladı. ANSİAD'ın 28 yılda oluşmuş güçlü bir kurumsal kimlik olduğunu vurgulayan ANSİAD Başkanı Sadi Kan, "Sürekli öğrenen, bilgi üreten ve bilgiyi topluma yayan gerçek bir sivil toplum hareketiyiz. Bizler kalkınmanın, gelişmenin sırrının insana değer vermekten geçtiğini tecrübemizle ve ANSİAD olarak yaptığımız çalışmalarla öğrendik. Bizler, STK üyeleri bu çabalarının uygulanabilmesi, geniş kitlelere ulaşması bakımından politika yapıcılara, yerel uygulayıcılara ve hepsini kapsayan, devleti kentimizde ve bölgemizde temsil eden yöneticileri ile işbirliği yapmaya ihtiyaç duyarız" dedi. ANSİAD'ın geçmişten günümüze misyonunun her kurumla iyi ilişkiler ve iş birliği olduğunu dile getiren Başkan Kan, "Bölgedeki işadamları, diğer iş dünyası örgütleri ve protokolü bir araya getirerek bölge ve ülke sorunları hakkında müzakere yaparak görüşmelerimizi sürdürmekteyiz. Bugün burada bize gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretinize teşekkür ederim" diye konuştu.

Uysal: "Antalya katma değer üretmeli"

ANSİAD'ın Antalya ve Türkiye ekonomisine, iş dünyasına önemli katkıları olduğunu belirten Başkan Ümit Uysal, "Antalya'mız Akdeniz kıyısında bütün pazarlara yakın harika bir iklime sahip, muhteşem bir yer. İsterdik ki on milyarlarca dolarlık inovatif, teknolojik tarımsal ürün Antalya limanından dünyaya satılıyor olsun. Antalya'mızın çevresindeki 400 antik kent, her gün dünyanın dört bir yanından gelen bilim adamlarının ve kültür insanlarının ziyaret ettiği yerler olsun" dedi. Dünyadaki 200 ülkenin yaklaşık 150'sinden büyük olan Antalya'nın 200 ülkenin 150 tanesinden fazla katma değer üretmesini istediğini dile getiren Uysal, "Ben iş adamlarımızın ve girişimcilerimizin bu yetenekte olduğuna inanıyorum. Ama maalesef toplam kamu yönetimi bu yetenekte olamadı. ve bugün Türkiye'mizde istediğimiz ekonomik performansın çok gerisinde kaldık. Gelecekte hem Antalya hem Türkiye olarak dev ekonomilerle olmamız gereken yere doğru yol almamızı temenni ediyorum."

Görüşme sonrasında Başkan Kan, Başkan Uysal'a, ziyareti anısına Antalya Kaleiçi'ne ait gravür tablosu hediye etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ümit Uysal Muratpaşa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title