Haberler

Annesini Kaybeden Edip Akbayram'ı Sanatçı Arkadaşları Yalnız Bıraktı

Güncelleme:

81 yaşında yaşamını yitiren annesi Türkan Akbayram'ı gözyaşları içinde toprağa veren Edip Akbayram'ı sanat camiasından dostları yalnız bıraktı.

Yaşlılığa bağlı sağlık sorunları yaşadığı öğrenilen 6 çocuk annesi Türkan Akbayram, kaldırıldığı hastanede bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

Türkan Akbayram, kızıyla birlikte kaldığı Didim'in Efeler Mahallesi'ndeki evinde dün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Akbayram'ın ölümü şarkıcı oğlu Edip Akbayram ve sevenlerini yasa boğdu. Anne Akbayram için dün ikindide Didim Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.


SANATÇI ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKTI

Törene, Edip Akbayram'ın yanı sıra, CHP'li Didim eski Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Naşit Oskay ve Akbayram'ın yakınları ile komşuları katıldı. Sanat camiasından dostlarının ünlü sanatçıyı acı gününde yalnız bırkaması dikkatlerden kaçmadı.

TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Camide, Edip Akbayram taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından 6 çocuk annesi Akbayram'ın bir süre omuzlarda taşınan cenazesi, Denizköy Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Edip Akbayram Didim Magazin Haberler

500

Yorumlar (16)

Biz böyle müslümaniz:

ALLAH yaratı demeyiz, ayrımcılık yaparız Türk Kürt, Alevi Sunni diye, adamın içindeki imanı bilmeden dinsiz, kafir deriz -Kul hakkı yeriz, sonra çıkar benim boğazımdan haram lokma geçmedi diye inkar ederiz -Benim gibi düşünmeyeni vatan haini ilan ederiz, bilmeyiz ki belki o adam senden benden daha vataseverdir - Elin dürüst insanlarına gavur deriz, ALLAH ın işine karışır kimin cennete kimin cehenneme gideceğine biz karar veririz.

24
26
yanıtYanıtla
IYYYYY:

ARTIK YETER. Hayatın boyunca cami, hoca, hacı düşmanlığı yap, utanmadan camiye git...

32
9
yanıtYanıtla
A....w:

Valla Edip annenin günahlarinin Af edilip edilmeyecegini Allah bilir ama, sen BU ülkenin HEM kaymagini yedin Hemde vatanimiza ihanet edenlerle ayni Tasta SU ictin. Ermeni oldugunu biliyoruz. Ermeni ol ne olursunuz ol, ama oturdugun topraklara ihanet ETME. Birde arkadasinada söyle yani Bedri Baykam a söyle oda topraggina ihanet etmesin.

26
12
yanıtYanıtla
cenaze namazına gitmeyecektin edip:

edip müslüman değildir. . cenaze bile ellerini kulaklarına götürmeyip allahu ekber dememiş. . kimsenin gitmemesi normaldir. . ateist olduğuna bir şey diyemem, inancınada kimse karışmaz keşke annesinib cenaze nemazına safa durmasaydı. . bende pek inançlı değilim ama birazcıkta saygı lazım

18
8
yanıtYanıtla
PKK ve Sempatizanlarını Sonu Geliyor:

Son dakkaya kadar vakti var, belki iman eder. . döner kim bilir. .

yanıt1
yanıt1
KRAL-ADANALI:

yalan camia gardaş hayatta tek ve en gerçek dost ALLAH tır gerisi masaldan ibaret

23
2
yanıtYanıtla
AHMET AKI 38:

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

9
14
yanıtYanıtla
MİRKUT:

SOSYALİSTLERİN VEFASI

11
1
yanıtYanıtla
Örf adet insanlığımız nerde,:

Camide kalkan bir cenaze, 6 çocuk anası bir yaşlı nine, edip akbayram en az 65 yaşında adam, camşde anasının başında namazda, , el insaf gördüğünden bile düşmanlık besleyen bir halkmıyız biz, , yapmayın insaf, insanlığımızımı kaybetdik, merhamet şefkat duygularımıza ne oldu, düşmanın hasleti ne zaman bize geçti, , insan bu görüntüye emin olmadığı onca iftirayı sığdırırmı, rica ederim insan kalalım,

9
2
yanıtYanıtla
Süleyman söylemez Mobil-ANDROID:

kapıda alacaklı beklerken camdan sadaka vermenin ne anlamı vardı .edip Akbayram.

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title