Haberler

Annesi tarafından 'temiz hava alması için' balkondaki pusetine konan bebek donarak öldü

Güncelleme:

Rusya'nın doğusunda bulunan Habarovsk kentinde, birkaç dakikalığına temiz havada uyumasını isteyen anne bebeğini balkondaki pusetine koydu. Bebeğini balkona koyduğunu unutan anne durumu 5 saat sonra hatırladığında artık çok geçti. Talihsiz bebek -20 dereceyi bulan soğuk havada 'hipotermi' nedeniyle hayatını kaybetti.

40 yaşındaki annenin, temiz havada uyuması için bir süreliğine balkondaki pusetine koyduğu 7 aylık bebeği, annesinin kendisini balkona koyduğunu unutunca hipotermi nedeniyle hayatını kaybetti.

Annesi tarafından 'temiz hava alması için' balkondaki pusetine konan bebek donarak öldü

BEBEĞİNİ -20 DERECEYİ BULAN SOĞUKTA BALKONA KOYDU

Vahim olay, Rusya'nın doğusundaki Habarovsk kentinde meydana geldi. İddialara göre 40 yaşındaki anne, 7 aylık bebeğinin bir süre temiz havada uyumasını istedi. -20 dereceyi bulan soğuk havaya aldırış etmeden bebeği balkonda bulunan pusetine yerleştiren anne daha sonra içeri girdi.

TALİHSİZ BEBEĞİ BALKONDA UNUTTU

Anne bebeği balkonda unutunca, talihsiz bebek 5 saat boyunca -20 dereceyi bulan hava sıcaklığında balkonda kaldı. Rusya yerel basınında çıkan haberlerde, 40 yaşındaki annenin çocuğunu bir kaç dakikalığına balkona bıraktığı ancak bebeğini balkona koyduğunu unutunca çaresiz bebeğin dondurucu soğukluğa 5 saat boyunca maruz kaldığı yazıldı.

Annesi tarafından 'temiz hava alması için' balkondaki pusetine konan bebek donarak öldü

ÖLÜM NEDENİ 'HİPOTERMİ'

5 saat sonra bebeğini balkona koyduğunu hatırlayan anne çocuğu kucağına aldığında bebekte artık hiç bir yaşam belirtisi yoktu. Çocuğun ölüm nedeninin vücut ısınının normalin altına düşmesinin bir sonucu olan 'hipotermi' olduğu tespit edildi.

BAKANLIKTAN UYARI NİTELİĞİNDE AÇIKLAMA

Konuyla alakalı sosyal medya üzerinden uyarı niteliğinde açıklamada bulunan Rusya Sağlık Bakanlığı, "Çocuklarınızı gözetimsiz bırakmayın. Çocuğunuzun nerede ve kiminle olduğunu daima bilin. Özellikle kış aylarında kaybolan çocuklar hızlı bir şekilde soğuk havanın kurbanı olabilir" ifadelerini kullandı.

HİPOTERMİ NEDİR?

Hipotermi, vücut ısısının 35 derecenin altına düşmesi sonucu ortaya çıkar. İnsan vücudu normalde 37 derece bir sıcaklığa sahiptir. Eğer bu ısıyı korunmaz hale gelirse, hipotermi hastalığı devreye girer. Hipotermi, genellikle yağmur, rüzgar, kar veya soğuk havaya maruz kalan kişilerde görülür

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (64)

adınızı sayınız:

cinayet işlendiği açıkça ortada. . hemen ihmal unutkanlık yazmışsınız. . 5 dakika unuttun 10 dakika unuttun tmm. . bir annenin çocuğunu 5 saat boyunca unutmasına inanan saflar var ya. .

65
2
yanıtYanıtla
Cahiller:

Eger hastalik varsa dogal bir sey ama saglikliysa anne cinayett

yanıt26
yanıt1
şahin:

bencede cinayet 5 saat hiç bir anne çocuğunu unutmaz ustelik bebek hiçmi altını değiştireyim ı sutunu içireyim vs mamasın yedireyim duşuncesi gelmedi

yanıt38
yanıt1
Afyok:

Akıl sağlığı yerinde olan bir insan çocuğunu 5 saat boyunca nasıl hatırlamaz? Ben odasına oyuncak oynasın diye bırakıp, yemek yapmak için mutfağa gittiğimde bile 5 dakika da bir ne yapıyor diye bakmaya giderim. Çok saçma!!!Araştırılması şart. . .

60
0
yanıtYanıtla
vay be.:

evin olduğu yer de mükemmel bi manzara var yalnız.

6
46
yanıtYanıtla
asd:

Kasten öldürmüş, -20 derecede kim temiz hava almaya dışarı çıkar.

35
1
yanıtYanıtla
ova kentli:

gerizekalı kadın ne yaptında çocuğu orada unuttun madde falan kullanıyor kesn anne

32
3
yanıtYanıtla
paşa:

bir annenin çocuğunu beş saat unutması imkansız ötesi. baba olsa unuturda anne imkansız

19
9
yanıtYanıtla
BABA:

PAŞAAAA, kendi adına konuştuğunu söylersen iyi olur . Yoksa babalara gelirsin ( Babaların hışmına uğrarsın )

yanıt5
yanıt0
Adınızı Yazın:

5 saat bebeğini unutmak hatırlamamak! anne normal mi?

27
0
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title