Haberler

Düğün Sabahı Kızı Katledilen Anne, Damadının Yüzüne Haykırdı: Asın Bu Adamı

Güncelleme:

Bursa'da evlendirdiği kızı düğün sabahı damadı tarafından 16 bıçak darbesiyle öldürülen anne, duruşma esnasında "Benim biricik evladımı katleden bu cani adamı asın" diye bağırdı.

Bursa'da düğün sabahı eşi Güllü Yurdoğlu'nu (21) bıçaklayarak öldüren Metehan Yurdoğlu'nun (22) yargılanmasına devam edildi. Genç kadının annesi duruşmada, "Asın bu caniyi" diye isyan etti.

16 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Olay, geçen yıl Kasım ayında Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İlkbahar Sokak'ta meydana geldi. Metehan Yurdoğlu, liseden tanıştığı Güllü Yurdoğlu'nu, kızın ailesinin evlenmelerine karşı çıkması üzerine kaçırdı. Çift, resmi nikahla evlendi. Metehan Yurdoğlu, nikah kıydıktan 4 ay sonra, düğün günü sabahı ailesiyle birlikte yaşadıkları evde, tartıştığı eşi Güllü Yurdoğlu'nu 16 bıçak darbesiyle öldürdü.

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTEMİYLE YARGILANIYOR

Cinayetten bir süre önce bir arkadaşı ile eşini ormanlık alana götürüp ağaca bağlayarak bıraktığı da ortaya çıkan Metehan Yurdoğlu, tutuklandı. Uyuşturucu madde kullandığı ileri sürülen Metehan Yurdoğlu'nun, Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya sanık Metehan Yurdoğlu ile avukatı Zeynep Eygün, öldürülen Güllü'nün babası Güven Solak, annesi Şahsine Kaya ve avukatları katıldı.

Düğün Sabahı Kızı Katledilen Anne, Damadının Yüzüne Haykırdı: Asın Bu Adamı

"BU CANİ ADAMI ASIN"

Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada, öldürülen Güllü Yurdoğlu'nun annesi Şahsine Kaya ile babası Güven Solak hazır bulundu. Avukatları Mustafa Canbaz, olayın şokuyla bugüne kadar yaşadıkları acılardan dolayı öldürülen Güllü'nün anne ve babasının ilk defa duruşmaya geldiğini belirtti. Kızı Güllü'yü hunharca öldüren damadı Metehan Yurdoğlu'nu sanık sandalyesinde gören Şahsine Kaya ise, "Benim biricik evladımı katleden bu cani adamı asın" diyerek, duruşmaya gelen sanığın anne ve babasının hala arkasında olmasına isyan etti. Güvenlik önlemi alan polis, gerginliği büyümeden yatıştırdı. Baba Güven Solak ise, "En ağır cezanın verilmesini istiyorum" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanık Metehan Yurdoğlu'nun İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan akli dengesinin yerinde olup olmadığı raporunun beklenmesi için duruşmayı erteledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güllü 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (54)

Hikmet:

Şimdi desemki hırsızların ve uyuşturucu satıcılarının parmağını kesin. Katil ve sapıklarıda idam edin diye, hemen şeriatçısın derler.

62
3
yanıtYanıtla
Kertenkele:

Peki idam ettiğin adam sonradan suçsuzluğu ıspatlanırsa nasıl geri getirecen hatayı nasıl telafi edecen

yanıt2
yanıt10
seyfullah:

''Kertenkele'' İdam cezası herhangi iftirada veya kayıt altında kamera olmadan verilmiyor zaten. ABD''de idam var fakat herkese verilmez.

yanıt0
yanıt0
seyfullah2:

''Planlı, tasarlayarak öldürme ve dna ve kamera kaydı varsa verilir

yanıt0
yanıt0
Beylerbeyi:

Asmazlar teyze asmazlar, senin ciğerin yanar asmazlar, el kadar bebeye tecavüz edenleri asmazlar. Mazlumun sesini kul duymaz Allah duyar, Senin intikamını hem bu dünyada hemde ahirette Allah alacaktır. Zira Allah ''innallâhe azîzun zuntikâm. . '' (ibrahim suresi 47. ayet) ''şüphesiz allah her şeye galiptir, intikam sahibidir'' Allah senin feryadına kulak tıkayan ve adaleti uygulamayan kural koyuculardan da intikamını alacaktır.

32
1
yanıtYanıtla
Realist:

Gerdekle alakalı bir sorun olabilir, ya kız çıkmadı ya da adamı cinsellik olarak aşağıladı. Yine de olmaması gereken bir olay. Çiftler birbirine karşı dürüst olsunlar, geçmişte hata yaptılarsa bunu evlenmeden önce partneriyle paylaşsınlar. Sır şaklamak iyi değildir. Ve ne olursa olsun kızlar eşlerine onları cinsel yönden aşağılayan sözler söylemesin.

12
12
yanıtYanıtla
asd:

kendin varsayım yapıp kendin cevap vermişsin haberle alakan yok.

yanıt0
yanıt0
Fenerbahçe:

Pislik şerefsiz Allahtan dilerim ozgecanin katili gibi gebertsinler

22
0
yanıtYanıtla
adanus:

söyleyecek söz yetmez bu pisliğee söylesekte nafile olan güzelim kıza olmuş olan anneye olmuş bu şerefsize ne olacak biliyormusunuz adam el ense yatacak bizde onu besliyeceğiz hapiste

18
1
yanıtYanıtla
CAFER:

sana sonuna kadar katılıyorum hatta. devletimiz onu işe de koyar. ne günlere kaldık YARAB.

yanıt0
yanıt0
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title