Haberler

Ankaragücü'nde, Kayserispor Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son haftasında 7 Nisan Cumartesi günü sahasında Kayserispor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de normal sezonun son haftasında 7 Nisan Cumartesi günü sahasında Kayseri spor ile karşılaşacak Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Beştepe Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan ve yaklaşık 2 saat süren çalışmaya, sakatlıkları süren Abdullah, Gürkan, Emre ve Mehmet Çoğum ile amcası vefat ettiği için memleketi Bursa'ya giden genç golcü Sinan Kurumuş katılmadı.

Sarı-lacivertli oyuncular, ısınma koşuları ile başlayan antrenmanda daha sonra dar alanda pas, şut ve gol çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Yardımcı antrenör Hakan Keleş'in de forma giydiği karşılaşma oldukça neşeli geçti. 4-4 sonuçlanan maçı, Keleş'in takımı penaltı atışları sonucu kaybetti. Kazanan takımın oyuncuları ise karşılaşma sonrası saha ortasında büyük sevinç yaşadı.

Ankaragücü, Kayseri spor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

-Başkan penaltı attı-

Ankaragücü Kulübü Başkanı İlyas Ertan Sümer, bugünkü çalışmayı izledi.

Antrenman öncesi spor kıyafetlerini giyerek sahaya çıkan Sümer, kaleci Bayram ile futbolculardan Ümit Kurt ve Atilla Aybars Garhan'ın koruduğu kalelere penaltı atışı yaptı.

Özellikle kaleci Bayram ile savunma oyuncusu Ümit Kurt, başkan Sümer'in kullandığı penaltı atışlarında gole izin vermezken, genç golcü Atilla Aybars Garhan ise golcülüğündeki başarısını kaleyi korurken gösteremedi.

- ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Kayserispor Ankaragücü Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title