Haberler

Ankaragücü'nde Kadroya Takviye

Yeni Sezonda Güçlü Bir Takım Kurmak İçin Transfer Çalışmalarına Hız Veren Ankaragücü, Geçen Sezon Kasımpaşa'da Forma Giyen Barbaros ve Konyaspor'da Oynayan Burak ile Büyük Ölçüde Anlaşma Sağladı.

Yeni sezonda güçlü bir takım kurmak için transfer çalışmalarına hız veren Ankaragücü, geçen sezon Kasımpaşa'da forma giyen Barbaros ve Konyaspor'da oynayan Burak ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Sarı-lacivertliler, geçen sezon kurulan genç kadroya birkaç takviye yapmayı planlarken, stoper, orta saha ve forvet mevkilerine oyuncu almayı istiyor.

Konyaspor'un stoperi Burak ve Kasımpaşa'nın ön liberosu Barbaros ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Ankaragücü, bu iki oyuncuyla önümüzdeki günlerde bir kez daha görüşerek bu oyuncuları kadrosuna katmak istiyor.

Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Lamas ile yollarını ayıran başkent temsilcisinin, başarılı futbollarıyla dikkati çeken Murat Erdoğan ve İbrahim Ege ile de prensipte anlaştıkları öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title