Haberler

Ankara Üniversitesi Karıştı, Eğitime 3 Gün Ara

Güncelleme:

Sabah üstlerini aratmak istemeyen öğrencilerle polis arasında gerginlik yaşandı. Çok sayıda eylemci gözaltına alındı, eğitime 3 gün ara verildi.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nde (DTCF) içeriye üzerini aratmadan girmek isteyen öğrencilerle polis arasında çıkan olaylar nedeniyle eğitim öğretime 3 gün süreyle ara verildi.

ÇOK SAYIDA EYLEMCİYE GÖZALTI

Sıhhiye kampüsündeki fakülte binasına güvenlik noktasından üzerlerini aratmadan girmeye çalışan grup ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Direnen öğrencileri kovalayan Çevik Kuvvet ekipleri, biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmek istedi. Bu sırada çıkan arbede sırasında çok sayıda eylemci öğrenci gözaltına alındı.

EĞİTME 3 GÜN ARA

Fakültede gerginlik sürerken çevik kuvvet polislerinin kontrolünde kampüs boşaltılmaya başlandı. Olaylar sebebiyle fakültede eğitime öğretime 3 gün ara verildiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ankara Üniversitesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500

Yorumlar (121)

TÜRKO:

Ben bu olaylara sahit oldum. . . Bunlar okula okumaya değil ortamı karıştırmak isteyen pkk lı itler. . . . . .

103
27
yanıtYanıtla
kerim:

sende kimsin senin pkkli bir sarlatan olmadigini nerden bilelim memleketi atese veren pkklilari Aval Aval seyreden Polis üni. ögrencilerine güc kullaniyor varsa iclerinde pkkli onlara geregini yaparsin bu hukumet oldugu sürece zor ya

yanıt0
yanıt3
.:

ŞEREFSİZ MALLAR! ULAN SİZ KİMSİNİZ, NESİNİZ Kİ DEVLETİN OTORİTESİNE KARŞI GELME CÜRETİNİ GÖSTERİYORSUNUZ! BENİM VERGİLERİMLE OKUYUP TOPLUM DÜZENİNİ BOZAN MALLAR! ULAN BUNLARIN EĞİTİM HAKKI ELLERİNDEN ALINMALI, ÇAPULCU PİSLİKLER!

40
51
yanıtYanıtla
IsimsizMobil-IOS:

Direnöğrenci.. Helal olsun sana Tayyitin koyunları değiliz

7
49
yanıtYanıtla
öğrenci görünümlü teröristler:

Bizde onun koyunları değiliz ama teröristte değiliz, 3 kuruşa bedenimizi satanlardan hiç değiliz.

yanıt3
yanıt0
atif:

ermeni ve aleviler el ele olup pkkya yardimci oluyor alevilerin bu tur gruplara yonelmesi beni cok derinden uzmektedir

49
5
yanıtYanıtla
acı gerceklerm@m.m:

Alevileri kürtleri ermenileri solcuları ezilen tüm azınlıkları potansiyel tehlike gören sistemin maşası olan bir avuç milliyetçi görünümlü faşistsiniz

yanıt1
yanıt0
hanzo:

garanti sen bir ermenisin ve yanina kurtleri ve alevileri cekmek istiyorsun

yanıt0
yanıt0
YOKSA ÇAPANOĞLU:

HERKES ANASINDAN VE BABASINDAN 2-3-4 ÖNCEKİ NESLİNİ ARAŞTIRSIN BAKALIM NE ÇIKIYOR ? ANCAK 1 ÜST ve 1 ALT VERİLİYOR.

yanıt0
yanıt0
kartal:

ULAN İT SOYLARI POLİS SİZLERİN PİS ELLERİNİZE DOKUNMAYI ÇOK MU ARZU EDİYOR SANIYORSUNUZ.

42
11
yanıtYanıtla
Tüm 121 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title