Haberler

Ankara Festivalde Kıraç Coşkusu

Ankara'nın Çubuk İlçe Belediyesi tarafından bu yıl 12'incisi gerçekleştirilen Uluslararası Çubuk Kültür ve Turşu Festivali'nin ikinci günü gecesinde düzenlenen etkinlik kapsamında ünlü şarkıcı Kırıç 4 bin kişiye konser verdi.

Çubukabad Parkında yaklaşık 2 saat sahnede kalan Kıraç'ın söylediği şarkılara hayranları da eşlik etti. Konserin ardından Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, ünlü sanatçı Kıraç'a çiçek verdi. Kıraç ise, 'sadece çiçek olmaz, Çubuk turşusu da isteriz' diyerek espri yaptı. Canlı performans sergileyen Kıraç'ı hayranları telefonlar ile canlı yayın yaptı. Alanı dolduran yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı konserde, Kıraç'ı dinleyen misafirler gönüllerince eğlendi.

Festivalin 16 Eylül Cumartesi 3. gününde ise Funda Arar sahne alacak. Konserler, festival süresince gün boyu devam edecek. Funda Arar ve Kıraç'a, yerel sanatçılar da eşlik edecek. Aysel Yakupoğlu, İsmail Altunsaray, Erol Şahin, Turgay Başyayla, Cengiz Taşkent, Birsen Kavut, Çiğdem Gürdal ve İbocan, en güzel şarkılarını festival katılımcıları için seslendirecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Acehan Funda Arar Kıraç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title