Haberler

Ankara'da Aydın Konuşuldu

Aydın Ticaret Borsası (ATB) Meclis üyeleri, Büyük Menderes Platformu üyeleri ile Aydın’ın tarım ve ticaretinin sorunlarını masaya yatırıldı.

Aydın Ticaret Borsası (ATB) Meclis üyeleri, Büyük Menderes Platformu üyeleri ile Aydın'ın tarım ve ticaretinin sorunlarını masaya yatırıldı.

Ankara'da Aydınlılar tarafından Büyük Menderes Havzasını ilgilendiren, ekonomik, sosyal ve çevresel tüm sorunlarda tartışma ve fikir alışverişini sağlamak ve çözüm önerilerini geliştirmek amacıyla kurulmuş olan Büyük Menderes Platformu ve Aydın Ticaret Borsası Meclis Üyeleri, Aydın tarım ve ticaretinde yaşanan sorunları görüşmek üzere bir araya geldi.

Yapılan toplantıya Platform Başkanı ve SPK Başkan Danışmanı Dr. Selim Soydemir, Ankara Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu, Hava Trafik Kontrolörü İbrahim Ayvazoğlu, Ekonomi Bakanlığı Daire Başkanı Mehmet Ekizoğlu, Ziraat Bankası Şube Müdürü H. Kamil Palaz ve Rekabet Başuzmanı Hilmi Bolatoğlu katıldı.

Aydın'dan Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Meclis Başkan Yardımcısı Kazım Günaydın, Yönetim Kurulu Üyelerinden Cengiz Ülgen ve Abdülkadir Yıldız, Meclis Üyelerinden Ali Çevik, Mustafa Akdam, Erkan Aslan, Ahmet Şenel ve Rıza Uyar'ın katıldığı toplantıda "Aydın İçin Yeni Açılımlar" konulu toplantıda açılış konuşmalarının ardından "Şirketleşme ve Kaynak Oluşturma" ile "Yatırım teşvikleri ve ihracatta devlet yardımları" konulu sunumlar yapıldı.

Sunumlardan sonra yapılan tartışma bölümünde, şirketlerde kurumsallaşma, tarımsal arazilerin miras yoluyla bölünmesinin önüne geçilmesi, Aydın'ın fuar alanı ihtiyacının karşılanması, Aydın üretim ve ticaretinin ihracata yönlendirilmesinin teşviki, Aydın'ın devlet desteklerinden daha fazla yararlanmasının temini ve gıda tahlil ve analiz destekleri konuları öne çıkan hususlar arasında yer aldı.

Büyük Menderes Platformunu temsilen toplantının açılışında konuşan İbrahim Ayvazoğlu, Büyük Menderes Platformu'nun Büyük Menderes Havzasını ilgilendiren, ekonomik, sosyal ve çevresel tüm sorunlarda tartışma ve fikir alışverişini sağlamak ve çözüm önerilerini geliştirmek amacıyla kurulduğunu belirtti. Ayvazoğlu, bu amaçla Aydın Ticaret Borsası ile bir araya gelmekten son derece memnun olduklarını ve bu toplantılarını gerek Ankara'da gerekse Aydın'da devam ettirme arzusunda olduklarını ifade ederek, Aydın Ticaret Borsası üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel de, Aydın Ticaret Borsası Meclis üyeleri olarak büyük Menderes Platformu Üyeleri ile bir arada olmaktan son derece mutluluk duyduklarını söyledi. Aydınlıların Ankara'da Aydın'ın sorunlarına çare üretmek üzere kurmuş olduğu Büyük Menderes Platformu'na çalışmalarında başarılar dileyen Erdel, bu oluşumun Aydın için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Samimi bir havada geçen toplantıya, Aydın Ticaret Borsası ve Büyük Menderes Platformu üyelerinin yanı sıra, kendisi de Aydınlı olan Ankara Vali Yardımcısı Hayrettin Balcıoğlu da katılarak hemşerileriyle bir araya gelme imkanı buldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hayrettin Balcıoğlu Ekonomi Bakanlığı Menderes Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title