Haberler

Ankara: Ankara'da Yerel Yönetimler

Ankara'nın Bağlum Belediyesi'nde, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen sünnet şöleniyle 75 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Ankara'nın Bağlum Belediyesi'nde, Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen sünnet şöleniyle 75 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Bağlum Belediyesi tarafından geleneksel olarak 8. düzenlenen Sünnet Şöleni bu sene de Bağlum Belediyesi Spor Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Şölene Bağlum Belediye Başkanı Murat Kutlu, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Altınova Belediye Başkanı Yusuf Koca ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şölende bir konuşma yapan Başkan Kutlu, Bağlum'un köy görünümünden kurtulduğunu söyledi. Belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Kutlu, "7 yıl önce satılan arsaların değeri yatırımcılar sayesinde 200-300 milyara ulaştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen bordürlerle anayolumuz yakında tamamlanacak. Önceden birkaç tane olan araç sayısı 35'e yükseldi. İmar yapılan yerlerde yaklaşık 50 km yol açıldı. Bağlum önceden bir köyken bu gün modern bir şehir haline geldi. Bu Bağlum için bir milattır" şeklinde konuştu.

Kutlu ayrıca, işsiz gençlere yönelik meslek edindirme kurslarının devam edildiğini belirterek, 3 bin kişinin bilgisayar diploması aldığını söyledi. Başkan Kutlu daha sonra sünnet olacak çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şölen, akrobasi ve illüzyon gösterileriyle devam etti. Gösterilerin ardından Grup Anadolu ve şarkıcı Hasan Yılmaz sahneye çıktı. Belediye Başkanı Kutlu'ya sahneden seslenen Hasan Yılmaz kendisinin şölene davet ettikleri için teşekkür ederek, "Sizin 75 tane çocuğunuz var. bu çocukları sünnet ettirerek çok büyük hayır işliyorsunuz. beni ne zaman çağırırsanız seve seve gelirim" dedi.

Şölene katılanlar Hasan Yılmaz'ın yorumladığı Ankara oyun havaları eşliğinde doyasıya eğlendi. Söylediği oyun havalarıyla meşhur olan Yılmaz, şölenin sonunda vatandaşlara ilahiler okuyarak sürpriz yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title