Haberler

Anka'nın Uzman Kadrosuna Güçlü Bir İsim Daha Katıldı

Gaziantep ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sunmak için Özel Gaziantep Anka Hastanesi, uzman hekim kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

Gaziantep ve bölge halkının ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetini daha kaliteli ve hızlı bir şekilde sunmak için Özel Gaziantep Anka Hastanesi, uzman hekim kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

Bölge halkının ihtiyaç duyduğu kaliteli ve hızlı hizmeti sunmak amacıyla Özel Gaziantep Anka Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Onur Erdoğmuş'u da hekim kadrosuna dahil ederek hasta kabulüne başladı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Onur Erdoğmuş kimdir?

Uzman Dr. Onur Erdoğmuş, 1973 yılında Adana'da doğdu. 1998 yılında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olan Uzman Dr. Erdoğmuş, kardiyoloji uzmanlığını 1999-2004 yılları arasında Dr. Siyami Ersek Hastanesi'nde yaptı. 2003-2005 yılları arasında İstanbul Memorial Hastanesi'nde, 2005-2006 yıllarında Malatya Askeri Hastanesi'nde görev aldı. 2006-2009 yılları arasında Florence Nightingale Hastanesi'nde İnvaziv Kardiyoloji, 2009-2011 yılları arasında Arnavutluk'un başkenti Tiran'da bulunan Alman Hastanesi'nde Anjiyo Bölümü'nde ve İtalya'da bulunan Bari Üniversitesi'nin Kalp Nakli Bölümü'nde çalıştı. Çeşitli özel hastanelerde de görev yapan Uzman Dr. Onur Erdoğmuş'un 9 adet yurt dışı, 5 adet de yurt içi yayını bulunmaktadır. Uzman Dr. Onur Erdoğmuş, 2000 yılında Antalya'da düzenlenen 16'ncı Kardiyoloji Kongresi, 2002 yılında JCI International Quality Management System in Hospitals, İzmir'de düzenlenen 17'inci Ulusal Kardiyoloji Kongresi, 2004 yılında Münih'te düzenlenen ECC Kongresi'nde bulundu. Ayrıca İnvaziv Kardiyoloji Kursu ve Ekokardiyografi Kursu'na katılan Uzman Dr. Erdoğmuş'un kalp nakli sertifikası bulunmaktadır.

Tıbbi ilgi alanları invaziv kardiyoloji ve genetik kardiyoloji olan Özel Gaziantep Anka Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Uzman Dr. Onur Erdoğmuş, kalp krizi, kalp kapağı hastalıkları, kalp yetmezliği, koroner arter hastalığı, kalp ritim ve ileti bozuklukları, periferik damar hastalıkları, aort damarı hastalıkları, hipertansiyon, hiperkolesterolemi, derin ven trombozu (DVT), doğumsal kalp hastalıkları, panik atak alanlarında hastalara hizmet vermektedir.

Hastaların kendilerini özel ve güvende hissetmeleri için tüm detaylar düşünülerek tasarlanan ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) anlaşması ile SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur'lu hastalara ulaşan Özel Gaziantep Anka Hastanesi'nde; Algoloji, Beslenme ve Diyetetik, Cildiye, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Ağız ve Diş Sağlığı, Dermatoloji, Endokrinoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, İç Hastalıklar, Kardiyoloji, Klinik Mikrobiyoloji, Neonatoloji, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji branşları olmak üzere röntgen ve radyoloji laboratuvarı, biyokimya laboratuvarı, mikrobiyoloji laboratuvarı ile hizmet veriliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Gaziantep Erdoğmuş Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title