Haberler

Üsküdar'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Güncelleme:

Üsküdar'da akaryakıt istasyonuna girmek için aniden şerit değiştiren otomobile yolcu minibüsü çarptı.

Haber-Kamera: Ramazan Eğri / İstanbul DHA

Üsküdar'da akaryakıt istasyonuna girmek için aniden şerit değiştiren otomobile yolcu minibüsü çarptı. Kazada 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Kaza, Üsküdar, Kısıklı Caddesi'nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, 34 BU 346 plakalı otomobiliyle sol şeritte ilerleyen Mustafa Numan Erdoğmuş, yolun sağında bulunan akaryakıt istasyonuna girmek için aniden şerit değiştirdi.

Aynı yönde sağ şeritte ilerleyen Serdar Can'ın kullandığı 34 M 1987 plakalı yolcu minibüs de duramayarak otomobile çarptı.

Sürücüler kazayı yara almadan atlatırken otomobilde bulunan 3 kişi ile minibüsteki bir yolcu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Bu sırada itfaiye de otomobilde sıkışan bir kişiyi kısa sürede araç içerisinden çıkardı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Yaralılardan Sefa Çoban, Hasan Büyükyılmaz, Hüseyin Büyükyılmaz ve Semih Hacı Kerimoğlu ambulanslarla Fatih Sultan Mehmet Devlet Hastanesi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanelerine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kısmen trafiğe kapanan yol, kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Belediye ekipleri de kaza yerinde temizleme ve kumlama çalışması yaptı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Erdoğmuş Kısıklı Üsküdar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title