Haberler

Anavatan İttifak Arıyor

Mumcu'nun Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk ve Saadettin Tantan'la Seçimde İşbirliği Görüşmesi Yaptığı Kaydedildi.

Anavatan 22 Temmuz genel seçimleri öncesinde Demokrat Parti ile birleşme hayalinin gerçekleşmemesiyle başka ittifaklara yöneldi. Bu çerçevede Genel Başkan Erkan Mumcu'nun, Halkın Yükselişi Partisi Genel Başkanı Yaşar Nuri Öztürk ve Yurt Partisi Genel Başkanı Saadettin Tantan'la görüştüğü kaydedildi.

Anavatan hafta sonu gerçekleştirilen 9'uncu Olağan Kongresi'nin ardından bugün, ilk MKYK toplantısını gerçekleştirdi. Erkan Mumcu'nun başkanlığında toplanan MKYK'nın ardından da aday listelerinin oluşturulmasına yönelik çalışmalara başlandı. DP ile 5 Mayıs'tan bu yana yürütülen birleşme çalışmalarının olumsuz sonuçlanmasıyla Anavatan seçim işbirliği için arayışa girerken ilk görüşmelerin Öztürk ve Tantan ile yapıldığı bildirildi.

Bu çerçevede Erkan Mumcu'nun Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ile görüşebileceği kaydedildi. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title