Haberler

Anadolu Markalar Birliği Bursa Şube Başkanı Yunus Aydın Oldu

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın, Anadolu Markalar Birliği Bursa Şube Başkanı oldu.

Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın, Anadolu Markalar Birliği Bursa Şube Başkanı oldu.

Anadolu Markalar Birliği Bursa Şube Başkanı seçilen Yunus Aydın, "Osmanlının şanlı tarihi Osman gazinin mirası olan Bursa'yı markalaştırmak milli görevimiz. Bursa'daki ticari sorunlarını biliyor küçük ve orta ölçekli işletmelerimizi bundan sonra Anadolu Markalar Birliği ile koruma altına alıp haklarını savunacağız. Bursa'nın meşhur yöresel lezzetlerini, tarihini hem Anadolu ya hem de tüm Dünya'ya Anadolu Markalar Birliği aracılığıyla tanıtacağız" dedi.

Anadolu Markalar Birliği Genel Başkanı Kenan Altunç ise, "Osmanlı'nın ilk başkenti olan Bursa'nın Avrupa'ya açılan sanayi kenti olması sebebiyle şube başkanlığımıza tarihimizi ve Bursa esnafının sorunlarını bilen, yönetici iş adamı Yunus Aydın'ın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bursa'nın meşhur İskender kebabı, kestane şekeri, İnegöl köftesi, Kemalpaşa tatlısı, Gemlik zeytini ve birçok yöresel lezzetlerini Anadolu'ya tanıtmak gibi milli bir görev üstlenen Anadolu Markalar Birliği Bursa Şube başkanlığımızı açarak Anadolu'yu markalaştırmaya devam ediyoruz 'ifadelerini kullandı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Organize Sanayi Bölgesi Yunus Aydın Uludağ Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title