Haberler

Anadolu Lisesi heyetinden Başkan Akkaya'ya ziyaret

Konya'nın Akşehir ilçesinde Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi idarecileri ve öğrencileri Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete; Akşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü A. Barbaros Topaloğlu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Aytaç, Akşehir Şehit Selçuk Özer Anadolu Lisesi Müdürü Salim Bozkurt, Okul Müdür Yardımcısı Hayri Gürler, Okul Aile Birliği Başkanı Yasemin Güvendik, Beden Eğitimi Öğretmenleri Murat Avcı, Yusuf Özcan, Halil Karadere, Münazara Sorumlusu Fadime Yıldız Yılmaz, Okul Basketbol Takımı ve diğer spor branşlarındaki takımların kaptanları olan öğrenciler katıldı. Okul Müdürü Salim Bozkurt, ilçe genelinde yapılan spor müsabakalarında okul takımlarının başarılara imza attığına değinerek erkek basketbol takımının Akşehir ve bölge birincisi olduğunu, kız basketbol takımının ise Akşehir, bölge ve Konya birincisi olduğunu belirtti. Ayrıca okulun Erkek Voleybol, Kız Voleybol B, Erkek Futsal takımlarının Akşehir ve bölge birinciliklerini elde ettiğini söyleyen Bozkurt, Erkek Hentbol, Genç Kız Voleybol A takımlarının da Akşehir ikinciliği olduğunu, Genç Kız Voleybol A takımının bölge ikinciliğini de elde ettiğini söyledi.

Akşehir genelinde geçtiğimiz yıl 4 yıllık üniversiteye yerleşen öğrenci sayısının yarısına yakınının kendi okullarından olduğunun altını çizen Müdür Bozkurt, okullarından 89 öğrencinin 4 yıllık bir fakülteye yerleştiğini kaydetti. Münazara yarışmasında da okulunun Akşehir birincisi olduğuna dikkat çeken Bozkurt, bu başarılarda kendilerine desteklerini esirgemediği için de Başkan Akkaya'ya teşekkür etti.

Akşehir'in eğitim kalitesi ve aldığı başarılar ile Konya'daki merkez ilçelerden sonra birinci ilçe olduğuna vurgu yapan Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, öğrencilerin derslerinde aldıkları başarılar kadar spor faaiyetlerindeki başarıları ile de gurur duyduklarını belirterek aldıkları başarılar için başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere okul idarecilerini, öğretmenlerini ve öğrencilerini tebrik etti.

Başkan Akkaya; Akşehir Belediyesinin eğitim ve spor faaliyetlerine verdiği önemin altını çizerek bu konularda üzerlerine düşen desteği vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Salim Bozkurt tarafından Başkan Akkaya'ya bir teşekkür plaketi takdim edilirken, ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anadolu Lisesi Akşehir Konya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
title