Haberler

Ameliyattan çıkan narkozlu gencin ilk sözleri ailesini ve hemşireleri hayrete düşürdü: Kılıçdaroğlu aday olmasın

Güncelleme:

Ameliyattan çıkan bir gencin narkozun etkisiyle söyledikleri sosyal medyada viral oldu. Narkozlu genç, "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diyerek hem ailesini hem de hemşireleri şaşkınlık içerisinde bıraktı.

Muhalefet partileri tarafından oluşturulan 6'lı masanın 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kimi aday olarak göstereceği merak edilirken, masanın çıkarabileceği adaylardan birinin CHP lideri Kılıçdaroğlu olabileceği ifade ediliyor. Ancak geçmişte kaybettiği seçimler nedeniyle muhalif seçmenin önemli bir kesimi, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına sıcak bakmıyor.

NARKOZUN ETKİSİYLE SÖYLEDİKLERİ ŞAŞKINLIK YARATTI

Son olarak ameliyattan çıkan ve narkozun etkisinde olduğu görülen bir gencin 2023 seçimi hakkında söyledikleri sosyal medyada viral oldu. Narkozun etkisindeki genç, "Kılıçdaroğlu aday olmasın" diyerek odadaki ailesini ve hemşireleri şaşkınlık içerisinde bıraktı. Bu anlar izleyenlerin tebessüm etmesine neden oldu.

"KİM ADAY OLSUN?" SORUSUNA YANIT VERMEDİ

Gencin sözleri nedeniyle ailesi büyük şaşkınlık yaşarken, narkoz etkisindeki genç, annesi tarafından sorulan "Peki kim aday olsun?" şeklindeki soruya ise yanıt vermedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Ameliyat Güncel Haberler

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 13 Mayıs Pazartesi Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Siyah cenaze aracı nedir? TikTok'ta gündem olan siyah cenaze arabası olayı anlamı ne? Kızıl Goncalar 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Çitos Efe'nin son hali! "Çocuktan Al Haberi" Efe Koçyiğit son hali nasıl? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13 Mayıs Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hayatı sorgulatacak Sigmund Freud sözleri Survivor CANLI izle! 13 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? Hükümet Kadın nerede çekildi? Hükümet Kadın filmi ne zaman yayınlandı? Hükümet Kadın konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? 13-14 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Maymunlar Cehennemi: Başlangıç konusu nedir, oyuncuları kimler,ne zaman, nerede çekildi? Carl Jung'dan Hayatı Değiştirecek 10 Alıntı Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Miçotakis ne görüştü, konu ne? 13-14 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 13 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 13 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

Rekabet Kurulu, Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ hakkında soruşturma açılmasını kararlaştırdı

500

Yorumlar (22)

Yusufun Babası:

Erdoğan dan başkası yalan reis 2023 te seninleyiz

570
342
yanıtYanıtla
taner ipek:

Bakalım reis sizinle mi

yanıt21
yanıt20
erkan tortumcu:

cumhurbaşkanım mansur yavaş

248
260
yanıtYanıtla
Esin Soygazi:

Sende bir narkoz al gerçekleri görürsün

yanıt121
yanıt65
VATANDAŞ:

NE BU YA NİYETMİ TUTUYORLAR.YOK KILIÇTAR OĞLU OLMASINMIŞDA .BOŞ BOŞ KONUŞUYORLAR HERKEZ CÜRMÜ KADAR KONUŞSUN ANA MUHALEFETPARTİSİ .EN BÜYÜK PATİ LİDERİ .VE.ONDAN BAŞKASINI SATEN KUBUL ETMEZ .CHP TABANI.

100
168
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Allah şifa versin,"Kılıçdaroğlu aday olmasın"demiş"peki kim aday olsun?"sorusuna cevap vermemiş!Bana 6'lı masanın şu anki durumunu hatırlattı niyeyse :):):)

87
32
yanıtYanıtla
Ahmet Yalçınkaya:

Bırakın biraz daha narkoz verin

92
22
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Aday olsa da olmasa da iktidara oy moy yok!

74
40
yanıtYanıtla
Hakan Alkan:

O senin hezeyanın.sadece fox izleyip sözcü okursan mevcut iktidar ölmüş bitmiş, chp ilk seçimde %50 ile iktidar olur yanılgısına kapılman çok normal.hala idrak edemediniz bu ülkenin sessiz çoğunluğu Erdoğan'ı cansiperane savunur ve seçimde yine üzerinizden dozer gibi geçer

yanıt70
yanıt77
Hakan Akdeniz:

Zaten bu ülkede yürüyen bütün varliklar 20 yildir narkoz etkisinde

70
37
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title