Haberler

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemlerinde Yeni Trend!

Güncelleme:


Endorfin Estetik ve Yaşam Merkezi'nden Uzman Estetisyen Zeliha Özdemir, yüz germede yeni teknoloji olan saten yüz germe ile cildin her katmanı yenilendiğini ve cildin eski haline tekrar dönmediğini belirtiyor.

Günümüzde teknoloji her alanda olduğu gibi sağlık, estetik, güzellik alanlarında da hızla gelişmeye devam ediyor. Sağlıklı ve güzel yaş almak için anti aging yöntemler gelişim göstermeye devam ederken, uzun iyileşme sürçleri ile kişileri sosyal ve iş hayatından koparan ameliyatlar yerine cerrahisiz estetik uygulamaların popülerliği artıyor. Günümüze kadar gelen uygulamalar arasında en kayda değer sonuçların radyofrekans ve ultrason içeren uygulamalar olduğunu söyleyen Uzman Estetisyen Zeliha Özdemir, saten yüz germe işleminin şu ana kadar uygulanan en başarılı işlemlerden biri olduğunu vurguluyor.

CİLTTE PÜRÜZSÜZ SATEN ETKİSİ YARATIYOR

Ameliyatsız yüz germe işlemlerinde, radyofrekans, hybrid enerji, fokuslu ultrason, akustik dalga teknolojilerinin kullanıldığını belirten Endorfin Estetik ve Yaşam Merkezi Uzman Estetisyeni Zeliha Özdemir uygulama sonunda sıkı, gergin ve toparlanmış bir cilde sahip olunabileceğini belirtiyor.

Cildin yaşlanmasını durdurmak, sıkı ve genç bir cilt elde etmenin ilk yolunun cildi canlandırmak olduğunu söyleyen Zeliha Özdemir "Saten yüz germe işlemi her dokuya etki ediyor ve kişinin kolajeninin tamamını uyarıyor. Uygulama sonunda yenilenme süreci hemen başlıyor. Kişi uygulama sonunda gerçekleşen farkı hemen görüyor ve hissediyor" dedi.

FDA ONAYLI ALET KULLANILIYOR

Saten yüz germe işlemi aynı anda hem radyo frekansı hem de ultrasonu birlikte kullanılabilen özel bir aletle yapılıyor. FDA (Amerika Sağlık Örgütü) tarafından kırışıklık giderme onayı olan bir cihazdır. Ameliyatsız yüz germe cihazlarında kişinin yaşına, yüzündeki deformasyona göre seans sayısı ve uygun cihaz belirlenmektedir.

KİM KARDASHİAN, GEORGE CLOONEY, MADONNA'NIN TERCİHİ


Kim Kardashian, George Clooney, Madonna gibi ünlü isimlerin de Saten Yüz Germe işlemi yaptırdığını belirten Özdemir; ''Özellikle bu tarz uygulamaları erkekler de çok fazla tercih ediyor. Çünkü genellikle erkekler dışarıdan anlaşılmayan, kimsenin fark etmediği uygulamaları, doğal görünen gençleştirme yöntemlerini kullanmak istiyorlar. Uygulama ile tamamen doğal ve cildi gençleştirici görüntüler elde ediliyor'' dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

George Clooney Kim Kardashian Zeliha Özdemir Madonna Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title