Haberler

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'deki farkı ilk Safiye Soyman fark etmiş

Güncelleme:

Katıldığı moda programıyla adını duyuran ve sonrasında cinsiyet değiştirerek gündeme gelen Neslihan Doğrusöz'deki farkı ilk olarak şarkıcı Safiye Soyman fark etti. Moda programına konuk olan Soyman, yarışmacı Neslihan için "Sende erkek sesi var" dediği ortaya çıktı.

İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Neslihan Doğrusöz, 2019 yılının başında operasyonsuz cinsiyet değiştirdi. Son günlerde adından sıkça söz ettiren Doğrusöz'deki farkı ilk fark eden ise Safiye Soyman olmuş.

"ONDA ERKEK SESİ VAR"

Bir dönem yayınlanan İşte Benim Stilime konuk jüri olarak katılan Safiye Soyman, yarışmacı olan Neslihan Doğrusöz'ün karşısına gelmesiyle herkesi şaşırtan bir açıklama yaptığı ortaya çıktı. Soyman, "Sen tonun çok güzel. Alto, erkek sesi var. İnanılmaz güzel. Erkek sesiyle bayan sesi ayrıdır. Onda erkek sesi var." diyerek Doğrusöz'ü yanına çağırarak 'Yeşil Ördek' şarkısına düet yaptı.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'deki farkı ilk Safiye Soyman fark etmiş

MEĞER İLK SAFİYE SOYMAN FARK ETMİŞ

İkilinin yıllar sonra ortaya çıkan bu görüntülerini izleyenler ise Safiye Soyman, Neslihan Doğrusöz'deki değişimi ilk fark eden isimmiş yorumunu yaptı.

AMELİYATSIZ CİNSİYET DEĞİŞTİRDİ

32 yaşındaki Neslihan Doğrusöz, ameliyatsız cinsiyet değiştirdi. Küçük yaşlardan bu yana kendisini erkek gibi gördüğünü söyleyen Doğrusöz, geçtiğimiz aylarda da sakal eklettirerek adını Doruk olarak değiştirdi. Doğrusöz aynı zamanda milli sporcu Büşra Eyen ile aşk yaşıyor.

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'deki farkı ilk Safiye Soyman fark etmiş

Ameliyatsız cinsiyet değiştiren Neslihan Doğrusöz'deki farkı ilk Safiye Soyman fark etmiş

Kaynak: Haberler.com / Magazin

neslihan doğrusöz Safiye Soyman Haberler

500

Yorumlar (21)

:

Kıyam et alametleri birer birer husüle geliyor taki Allah nurunu tamamlayana kadar bu çarpık yaşam devam edecek bazı erkekler kadınlığa kadınlar erkekliğe özenip onlar gibi görünecek akraba ilişkileri ana baba komşuluk ilişkileri yok olacak menfaatler öne çıkacak. . . oysa insan düşünse bir saniye sonra yok olabileceğini yaratılışta ki gibi temiz kalmak istemez mi öyleyse neden düşünülmez aklına değil de nefsine uyar

21
7
yanıtYanıtla
ahmet:

ruhun neyse osun salako, erkek ruhlukadın vücudun varsa onudeğiştirirsin, ne kıyameti, sapıklıkla akraba ilişkisyle gnahla ne ilgsi var embesil, salaksınız siz hemde zır salak. . . .

yanıt11
yanıt18
Rimelli Erkek:

Bende kadın olmak için ameliyat olmak istiyorum

4
22
yanıtYanıtla
adı:

Bu işi ne sandın sen don giyip don çıkarmaya benzemez bu işler.

yanıt8
yanıt0
sssssssssssssssssssssss:

ne diyelim. . . İki dere bir arada kalmak gerçek anlamda zor. . . Allah kimseyi düşürmesin. . . Kimse istemez eminim. . . . .

23
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

lut kavmine özenin kimseye Allah lanet etsin

18
3
yanıtYanıtla
ehue:

bi bitmediniz. . .

yanıt5
yanıt3
lut:

Keşke lut kavmi gibi helak olsak da siz de arada kaynasanız :)

yanıt2
yanıt1
İLK BAŞTA SİZİN:

CİNSİYET DEĞİŞTİRMEYİ ÖZENDİRENİN DE REKLAMINI YAPIP GENÇLERİN KAFASINI BULANDIRAN MEDYANIN DA ALLAH BİN BELASINI VERSİN

15
2
yanıtYanıtla
özen geri:

eee nasıl olucak şimdi. Karşılıklı iki tane yarık, birbirini nasıl tamamlayacak?Hadi bakalım günün sorusu size!?

5
9
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title